به همت کانون خیریه و با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف، اردوی جهادی با حضور حدود ۵۰ دانشجوی پسر و دختر این دانشگاه در دهستان گیفان شهرستان بجنورد برپا شد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین اکبری؛ با شروع فصل تابستان، گرمای حضور دانشجویان جهادی دانشگاههای مختلف در روستاهای دورافتاده، خانههای مردم محروم را شادابتر میکند. حضوری برای خدمت، کمک، تلاش، تقویت نفس و بسیاری از علل دیگر که باید شرایط ویژه آنها را نیز درک کرد.
استان خراسان شمالی که به عنوان یکی از استانهای کم برخوردار کشور شناخته میشود، این روزها هدف دانشجویان جهادگر سایر استانها نیز شده است. اینک به همت کانون خیریه فردای سبز دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری بسیج دانشجویی این دانشگاه، حدود ۳۵ پسر و ۱۵ دختر در دهستان گیفان شهرستان بجنورد حضور به هم رساندند؛ تا با فعالیتهایی در حوزه عمرانی و فرهنگی، تلاشی برای ارتقا شرایط روستا داشته باشند.
علی مظفری، دبیر کانون خیریه دانشگاه شریف فعالیتهای این گروه در اردوی جهادی را این گونه شرح میدهد:
مظفری همچنین در بیان علت انتخاب دورترین روستای دورترین استان نسبت به تهران میگوید: هدف ما شناسایی دقیق بود تا اگر بناست خدمتی انجام شود به دست نیازمند حقیقی برسد. لبخند رضایت نشاندن بر صورت و برداشتن یک بار از روی شانههای یک فرد محروم بسیار ارزشمند است.
این دانشجوی دانشگاه شریف استقبال و همراهی مردم را مناسب میداند و عنوان میکند: از همان روز اول ارتباط قویای بین گروههای فرهنگی خواهران و برادران با مردم شکل گرفت و گعده، مسابقه، جشن و کلاسهای متفاوتی به اجرا درآمد.
وی می گوید: دانشجویانی هستند که حتی برای اولین بار حضور در این اردوها را تجربه می کنند تا ببینند چطور حالشان خوب میشود.
آموزشهای هنری و برگزاری کلاسهای درسی نیز برعهده دانشجویان دختر دانشگاه شریف بود. آنها طوری با حرارت و شادابی مشغول تدریس به کودکان ردههای سنی مختلف بودند که انگار در بهترین دانشگاه هستند و رو به رویشان دانشجویان بزرگی نشسته اند.
زهرا رجبی، مسئول خواهران تیم جهادی حاضر در دهستان گیفان نیز، فعالیتهای گروه خواهران را تشریح میکند.
رجبی ادامه میدهد: ما در امکانات بیشتری زندگی میکنیم و زکات این امکانات و علمی که داریم حضور در همین فضاست.
این دانشجو در پایان اظهار میکند: همه باید شرایط سخت و آسان را تجربه کنند و فرقی ندارد که او دانشجو باشد یا کارمند و خانه دار. خیر و برکتی که با حضور در این اردو بدست میآوریم، زیاد است.
اما یکی از دانشجویان از وجود برخی موانع برای به ثمر رسیدن کامل اردوهای جهادی سخن به میان آورد. این دانشجو معتقد است مشکلات فرهنگی در روستاها خوب شناسایی میشوند، اما برای حل آنها نیاز به متخصصانی است تا بتوانند با فکر آنها را حل کنند.
وی ادامه میدهد: مشکلات و فقر فرهنگی بسیار عمیق است و با حضور ۱۰ روزه نمیتوان مشکلات را به صورت کامل رفع کرد، لذا سعی میکنیم با تبادل شماره همراه در طول سال با آنها مقداری در ارتباط باشیم.
این ۵۰ دانشجو که از ۱۷ تیر به خراسان شمالی آمده اند پس از پایان اردوی ۱۰ روزه خود به شهرهای محل سکونتشان برمی گردند، اما به نظر میرسد این افراد مبلغانی برای ترویج گسترده اردوهای جهادی خواهند بود.
لازم به ذکر است این گروه، دومین تیم از دانشجویان دانشگاه شریف هستند که در تابستان ۹۸ در روستاهای خراسان شمالی برای کار عمرانی حاضر میشوند. پیش از این نیز، یک گروه ۱۰۰ نفره از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی شریف به مدت ۱۰ روز در روستای کالیمانی خراسان شمالی به خدمت مشغول بودند.