آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۷۶۴
سلطانی:

گسترش زنجیره ارزش چاپگر‌های زیستی با اتکا به توان داخل/ امسال مسابقه توسعه و تولید جوهر‌های زیستی برگزار می‌شود

رییس مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری گفت: زنجیره ارزش کسب‌وکار‌های چاپگر‌های زیستی با اتکا به توان داخل گسترش می‌یابد.
گسترش زنجیره ارزش چاپگر‌های زیستی با اتکا به توان داخل/ امسال مسابقه توسعه و تولید جوهر‌های زیستی برگزار می‌شود
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی محمد سلطانی رییس مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره فعالیت‌های این مرکز در حوزه توسعه فناوری چاپگر‌های زیستی، اظهار کرد: استفاده از تجربه فعالیت‌های انجام شده در این حوزه، شناسایی گروه‌های مجرب، شکل‌دهی شبکه بین رشته‌ای از متخصصان، توسعه بافت‌های استخوان، غضروف و پوست برنامه‌هایی است که این مرکز برای ارتقای این فناوری به طور مشخص در برنامه‌های سال خود قرار داده است.

به گفته وی، مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا شکل‌گیری، تقویت و گسترش زنجیره ارزش کسب‌وکار‌های چاپگر‌های زیستی را یکی از نقاط همگرایی محوری خود انتخاب کرده است و آمادگی کامل برای تعامل و همکاری با دیگر فعالان زنجیره ارزش این نوع چاپگر‌ها را دارد.

سلطانی ادامه داد: البته برای گسترش این فناوری مسابقه توسعه و تولید این نوع از بافت‌ها بر پایه فناوری چاپگر‌های زیستی شهریور سال جاری برگزار می‌شود. همچنین در راستای تقویت و گسترش زنجیره ارزش چاپگر‌های زیستی این مرکز در مرداد ماه سال جاری چالش‌های طراحی، توسعه و تولید جوهر‌های زیستی را برگزار می‌کند.

رییس مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری درباره اهمیت جوهر‌های زیستی نیز گفت: جوهر‌های زیستی به عنوان مواد مصرفی در فرایند چاپ بافت استفاده می‌شوند. وجود تنوع در زمینه این نوع جوهر‌ها امکان توسعه و تولید بافت‌های زیستی را برای متخصصان و فعالان این حوزه فراهم کرده است. در حال حاضر از جوهر‌های وارداتی در کشور استفاده می‌شود و دسترسی به جوهر‌هایی با ویژگی‌ها و مشخصات خاص محدود است. پس این اقدام می‌تواند گامی برای رفع نیاز‌های این حوزه با اتکا به نیروی خلاق داخل و رهایی از وابستگی‌ها باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار