رئیس سابق دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با اشاره به سیاستهای کلان برای گذر به کیفیت گفت: در چند سال اخیر برای بازسازی آزمایشگاههای کارشناسی ۶ میلیارد تومان هزینه شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خاکی صدیق، رئیس سابق دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی و معاون آموزشی وزارت علوم در آئین تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه خواجه نصیر که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به محورهای اصلی فعالیتهای دانشگاه بیان کرد: در حوزه آموزش با تاکید بر شاخصهای کیفی بروزرسانی محتوا، کارآفرینی و مهارت افزایی حرکت کردیم همچنین در حوزه پژوهش سعی به حرکت در مرزهای دانش داشته ایم.
خاکی صدیق ادامه داد: برنامه ریزی برای حضور در تمام نظامهای رتبه بندی و حضور در بین دانشگاههای منتخب پروژه تراز بین المللی از دیگر فعالیتهای دانشگاه خواجه نصیر در دوران فعالیت بنده بوده است.
رئیس سابق دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با اشاره به آمار و ارقامهایی از اقدامات این دانشگاه از سال ۹۲ تا ۹۸ عنوان کرد: آمارها به درستی نشان میدهند که در سال ۹۲، ۲۹۶ عضو هیئت علمی و در سال ۹۸، ۳۱۸ عضو هیئت علمی در دانشگاه فعالیت میکنند. این آمار نشان میدهد که تعداد زیادی اعضای هیئت علمی را جذب نکرده ایم و همه چیز به تناسب پیش رفته است.
وی درباره سیاستهای کلان برای گذر به کیفیت ادامه داد: بازنگری در برخی مصوبات هیئت ممیزه و برخی ضوابط جذب، تامین قراردادها و اعطای پایه همچنین تشکیل کارگروههای کاری در زمینههای روابط بین الملل، روابط عمومی و فضای مجازی رتبه بندی و ارتقای کیفی فعالیتهای دانشگاه از جمله این سیاستها است.
به گفته خاکی صدیق طرح راهبردی دانشگاه از سال ۹۳ تاکنون دنبال شده است و در سال ۹۵ واحد علم سنجی در دفتر نظارت و ارزیابی به صورت رسمی راه اندازی گشته است.
معاون آموزشی جدید وزارت علوم بیان کرد: ورود به ارزیابی درونی تمام دانشکدههای مهندسی، طرح ارزیابی استادان دانشگاه، برگزاری کارگاههای ارتقای مهارتهای حرفهای اعضای هیئت علمی و دستیاران آموزشی، بازسازی آزمایشگاههای کارشناسی به مبلغ ۶ میلیارد تومان (در ۶ سال اخیر سالی یک میلیارد تومان) از جمله سیاستهای کلان دانشگاه خواجه نصیر برای گذر به کیفیت در حوزه آموزش است.
وی ادامه داد: در حوزه پژوهش طراحی حمایت از زمینههای ویژه پژوهشی، حمایت از پروژههای آزمایشگاهی و عملی کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، ارتقای کمی و کیفی خدمات فناوری اطلاعات و تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انتشار پژوهش در مجلات علمی مواردی است که به عنوان سیاستهای کلان در نظر گرفته شده و با همکاری اعضای هیئت علمی پیگیری شده است.
به گفته خاکی صدیق در حوزه روابط بین الملل نیز سیاستهایی همچون ایجاد معاونت بین الملل و تدوین سند بین المللی سازی، برنامه ریزی برای پذیرش دانشجویان خارجی، راه اندازی مجدد دورههای بین المللی مشترک در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سابق دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: یکی از سیاستهای راهبردی دانشگاه توسعه آموزشی پژوهشی فناوری طرحها در زمینههای بین رشتهای است که از جمله آنها میتوان توانمندی داخلی دانشگاه، نیازمندی کشور و نوآوری ملی را نام برد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعداد و مبلغ قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی اشاره کرد و اظهار داشت: سال ۹۳ حدود ۱۷۵ قرارداد ارتباط با صنعت با مبلغ ۳۶ میلیارد تومان داشتیم، اما امسال ۲۶۴ قرارداد را با مبلغ ۵۱.۲ میلیارد تومان در دست اجرا داریم.
خاکی صدیق درباره پروژه تجمیع دانشگاه خواجه نصیر تصریح کرد: پروژه تجمیع دانشگاه را به مراحلی رسانده ایم و از این پس به صلاحدید سرپرست جدید دانشگاه و هیئت رئیسه است که ادامه پیدا کند یا خیر، اما اکیدا توصیه میکنیم که باید مسیر تجمیع دانشگاه را برای کسب موفقیتهای بیشتر ادامه دهیم.