آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۴۷۴

استقرار سامانه دفاعی پاتریوت آمریکا در پایگاه «شاهزاده سلطان»

یک نشریه تخصصی نظامی آمریکا گزارش داد که در ادامه تحرکات نیروی هوایی این کشور در عربستان سعودی، یک سامانه کامل پاتریوت به‌تازگی در پایگاه شاهزاده سلطان مستقر شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که پیشتر گفته شده بود نیروی هوایی آمریکا در حال انجام تحرکاتی جدید در یکی از پایگاه‌های نظامی عربستان سعودی است، اکنون یک رسانه آمریکایی از استقرار یک سامانه کامل پدافند هوایی «پاتریوت» در این کشور خبر می‌دهد.

نشریه تخصصی نظامی «آی. اچ. اس جینز» در گزارشی نوشت که ارتش آمریکا در پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» در شهر «الخرج» واقع در مرکز عربستان سعودی یک آتش‌بار جدید پاتریوت مستقر کرده و اکنون این خبر مورد تایید است.

بر این اساس، پیشتر حین پخش تصاویر پوشش شبکه «سی. بی. اس» از سفر «کنث مک‌کنزی» رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به سنتکام – که از سوی ایران تروریستی اعلام شده است – به پایگاه شاهزاده سلطان در تاریخ بیست‌ویکم جولای، محموله‌ای دیده شده بود که به‌نظر می‌رسید اجزای سامانه پاتریوت باشد.

همچنین بخشی از آتش‌بار سامانه پدافند موشکی پاتریوت در ویدئوی منتشر شده از سوی مرکز فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی مذکور قابل مشاهده بود، اما انتقال چنین سامانه‌ای به عربستان تایید نشده بود.

این نشریه همچنین گزارش داد که یک جوخه هوایی از جنگنده‌های «اف-۲۲ رپتور» نیز قرار است در این پایگاه مستقر شود.

این در حالی است که رسانه‌های آمریکایی پیشتر گزارش داده بودند نیروی هوایی این کشور در حال تقویت مواضع و استحکامات خود در پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» واقع در شهر «الخرج» در عربستان برای مواقع ضروری است.

سازمان تروریستی سنتکام نیز در تاریخ دهم جولای در بیانیه‌ای از حضور نیرو‌های جدید در این منطقه برای فراهم آوردن شرایط بیشتر بازدارندگی و اطمینان از توانایی دفاعی نیروی‌های آمریکا جهت مقابله با تهدید‌ها خبر داد.

افزایش حضور نیرو‌های آمریکا در منطقه در حالی صورت می‌گیرد که وزیر دفاع این کشور چند روز قبل مجوز اعزام نیرو و تجهیزات به عربستان را صادر کرد. پنتاگون اعلام کرد که وزیر دفاع آمریکا مجوز اعزام نیرو و تجهیزات آمریکایی به عربستان سعودی را صادر کرده است.

یک مقام مسئول در وزارت دفاع عربستان نیز جمعه گذشته گفت که پادشاه این کشور با میزبانی از نیرو‌های آمریکایی موافقت کرده است. بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان «واس» این تصمیم پادشاه با هدف افزایش سطح همکاری‌های مشترک دفاعی در زمینه امنیت و ثبات منطقه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار