چهار تشکل دانشجویی در پی گمانهزنی معرفی سرپرست فعلی آموزش و پرورش برای تصدی وزارت، در بیانیهای نوشتند: حسینی با توجه به نگرش سیاسی دانشگاه فرهنگیان و حامی سند ۲۰۳۰، نمیتواند مجری سند تحول بنیادین باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهار تشکل عدالتخواه دانشجویی از سراسر کشور در پی گمانه زنی معرفی حسینی، سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش برای تصدی این وزارت، خطاب به مجلس بیانیه منتشر کردند و نوشتند: وزارت آموزش و پرورش جایگاهی مهمی است که باید دور از دسترس افراد نااهل وسیاست بازی جناحها و افراد باشد.
در این بیانیه آمده است:
وزارت آموزش و پرورش جایگاهی مهمی است که باید دور از دسترس افراد نااهل و سیاست بازی جناحها وافراد باشد. ورود افراد حامی فتنه ۸۸ و سند ۲۰۳۰ در راس این وزارت خانه، آشکارا خیانت به یک ملت محسوب میشود و رای دادن به چنین افرادی صحه گذاشتن بر مواضع و اقداماتی است که زمینه ساز پذیرش و اجرای قواعد سندهای استعماری خواهد بود.
نهاد آموزش و پرورش قطعا استراتژیکترین نقش را در پیشبرد آرمانهای انقلاب اسلامی و اهداف جمهوری اسلامی ایران ایفا میکند، چرا که وظیفه خطیر تربیت نیروی انسانی را برعهده دارد و کوچکترین سهل انگاری و سیاسی کاری در این نهاد نتایج زیان باری را به همراه خواهد داشت. همچنین طبق بیانات رهبر انقلاب نباید نگرش به آموزش و پرورش همانند نگرش به دیگر دستگاهها و ادارات باشد، زیرا این مجموعه فرصت کم نظیر و ۱۲ساله برای انتقال صحیح و جامع آرمانهای انقلابی و ملی ونهادینه کردن هویت ملی در کودکان و نوجوانان را در اختیار دارد.
یقینا راه اصلاح جامعه از طریق اصلاح آموزش و پرورش میسر است و آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران نیازمند افراد و مدیرانی انقلابی ومتعهد میباشد که بتواند اوضاع آشفته نظام آموزشی را سروسامان داده و ضمن آن در پی اجرای عدالت آموزشی و سند تحویل بنیادین باشد و این در حالی است که با نگرش سیاسی حسینی به دانشگاه فرهنگیان و حامی سند ۲۰۳۰ نمیتوان ایشان مجری سند تحول بنیادین باشند.
در پی گمانه زنی های معرفی سیدجواد حسینی، سرپرست آموزش و پرورش به مجلس برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، لازم به ذکر است پرونده وی بیشتر حاکی از آن است که او مدیر سیاسی وامنیتی و دارای نگاههای سیاسی صرف وعملهای قبیله گرایانه به نفع جناحین سیاسی میباشد.
به گونهای که با توجه به اقدامات وی در استان خراسان رضوی و مدیریت قبیله گرایانه و اخراج حداقل ۵۰ تن از مدیران آموزش وپرورش حاکی از آن است که قابلیت مدیریت این جایگاه حساس و اثر گذار درکشور را ندارند و بیم آن وجود دارد آموزش و پرورش را در باتلاقی از سیاسی کاری فرو ببرند که به زعم رهبر انقلاب سمی مهلک برای آموزش و پرورش محسوب میشود.
به نظر میرسد انتخاب حسینی از سوی رئیس جمهور بیشتر از آنکه هدف سرسامان دادن به یک وزارت خانه مهم و حساس در تربیت نسل انقلاب اسلامی و رفع مشکلات آن به ویژه در سه سال گذشته را داشته باشد، اهداف سیاسی دولت و برخی نهادها را پیش گرفته است؛ از نمایندگان مجلس خواستاریم در انتخاب سکان دار نهاد تعلیم و تربیت هیچ گونه مساحمهای نداشته باشند ونگذارند سیاسی کاری مانع تربیت نیروی انسانی مومن و انقلابی و به تبع آن مانع تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی بشود.
انجمن اسلامی دانشجویان عدالتخواه دانشگاه حکیم سبزواری. مجمع دانشجویان عدالتخواه قوچان مجمع دانشجویان عدالتخواه فرهنگیان کرمان مجمع دانشجویان عدالتخواه فرهنگیان یزد