مدیرکل همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه امیرکبیر با دارا بودن ۲۸ درصد کل پتنتهای کشور رتبه نخست کشوری در ثبت پتنت را به خود اختصاص داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امیر گل رو، مدیرکل همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازدید هیئت عالی رتبه کشور افغانستان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه دارای ۵ پردیس در شهرهای تهران، گرمسار، ماهشهر، بندرعباس و کیش است. هریک از این پردیسها رشتههای خاصی را تدریس میکنند.
گل رو با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه پژوهش رتبه ۲۲ جهان را به خود اختصاص داده است، تاکید کرد: این دانشگاه بیش از ۵۰۰ عضو هیئت علمی دارد که ۱۰ نفر از اساتید این دانشگاه به سمت وزیر طی سالهای گذشته رسیده اند.
مدیرکل همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: ۲۸ درصد کل پتنتهای کشور مربوط به این دانشگاه است در واقع دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه اول در ثبت پتنت در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی عنوان کرد: بیش از ۷۵ درصد اساتید این دانشگاه فارغ التحصیلان دانشگاههای خارجی هستند. همچنین بیش از ۹۰ درصد اساتید این دانشگاه به دلیل تسلط به زبان انگلیسی میتوانند در کلاس درس به زبان انگلیسی تدریس داشته باشند.
گل رو اظهار داشت: براساس نیازهای کشور استراتژیهای این دانشگاه تدوین شده است چرا که دانشگاه ارتباط خوبی با صنعت و جامعه دارد.
مدیرکل همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۳ مرکز رشد است که ۱۲۰ شرکت در این مراکز مستقر هستند دراین راستا توانستیم فرهنگ کارآفرینی را میان دانشجویان توسعه دهیم و برای رسیدن به دانشگاه نسل چهارم برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه امیر کبیر ۸۱ تفاهم نامه با دانشگاههای اروپایی و آسیایی امضا کرده است، عنوان کرد: تاکید دانشگاها بر اجرای پروژههای مشترک است. این دانشگاه همکاریهای علمی و آموزشی مشترک با کشورهای فرانسه، هلند، اسپانیا، ایتالیا، اتریش و ترکیه دارد.
گل رو با بیان اینکه دانشگاه ارتباط خوبی با کشور افغانستان در حوزه معدن داشته است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه از کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی دانشجوی خارجی دارد. اما بیشترین تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه از کشورهای لبنان، عراق و افغانستان است. دانشجویان افغانستانی این دانشگاه بیشتر در رشتههای مهندسی شیمی، برق و مکانیک مشغول به تحصیل هستند.