عضو هیئت علمی دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان گفت: میراث فرهنگی باید مسئولیت ارزشیابی رشته نگارگری را به این دانشگاه واگذار کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد باقر آقامیری، عضو هیئت علمی دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد محمود فرشچیان در نشست خبری این دانشگاه گفت: در حال حاضر به عنوان «استاد» خیلی توجه نمیشود به طوری که به هر شخصی که دارای مدرک دانشگاهی است و چند ماهی هم در حوزه خود به فعالیت پرداخته است استاد میگویند. این موضوع باعث میشود که به عنوان استاد خدشه وارد شود.
وی با بیان اینکه میراث فرهنگی باید مسئولیت ارزش یابی در رشته نگارگری را به دانشگاه استاد محمود فرشچیان واگذار کند؛ گفت: میراث فرهنگی صلاحیت کافی برای بررسی این موضوع را ندارد. بنده به عنوان استاد و عضو هیئت علمی و شخصی که سالها در این مسیر گام برداشته است، مخالفت خود را با ارزشیابی رشته نگارگری توسط میراث فرهنگی را اعلام می کنم.
آقامیری با بیان اینکه رشتههای سنتی نیز نباید وجود داشته باشند؛ ادامه داد: این رشتهها نیز باید ملی شوند، زیرا کشور ایران است که مرکز تمام هنرهای اسلامی ایرانی شناخته می شود.
در ادامه این جلسه محمدعلی رحیمی عضو هیئت علمی این دانشگاه نیز با بیان اینکه هنر ایرانی به دلایل زیادی افول پیدا کرده است گفت: یکی از این دلایل قطع ارتباط ایران با دنیا به دلایل سیاسی است این امر موجب کاهش کیفیت در این حوزه شده است.
وی تصریح کرد: دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد محمود فرشچیان علاوه بر ارائه مدرک دانشگاهی قصد دارد اجازه نامهای را نیز به دانشجویان اهدا کند. این اجازه نامه تنها به دانشجویانی داده میشود که مرحله دکتری را گذرانده و علاوه بر طرایق ظرایف را نیز در کنار اساتید برجسته فراگیر گرفته باشند. این اجازه نامه از سوی استاد فرشچیان به این دانشجویان داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه استاد فرشچیان قصد دارد هنر اسلامی ایرانی را احیاء کند خاطرنشان کرد: متاسفانه رشته پژوهش هنر در دانشگاهها وجود دارد. دکترین در هر رشته ای به معنی این است که دانشجو در یک بخش و رشته خاص تخصص لازم را کسب کند. رشته پژوهش هنر به دلیل این که خیلی گسترده است نمی تواند دکترین داشته باشد. می بایست جزئی تر به این مسئله توجه کرد.