آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۳۴۴
در سال ۲۰۱۹؛

جایزه بین‌المللی کبیلر به دو دانشمند تاثیرگذار در حوزه فناوری‌نانو رسید

دو دانشمند فعال در حوزه فناوری‌نانو موفق به دریافت جایز کبیلر شدند. این دو دانشمند در سال ۲۰۱۹ بیشترین تاثیر را در بخش استفاده از فناوری‌نانو در تشخیص و درمان بیماری‌ها داشته‌اند.

جایزه بین‌المللی کبیلر به دو دانشمند تاثیرگذار در حوزه فناوری‌نانو رسید

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ دانشگاه نورث‌وسترن برندگان جایزه بین‌المللی کبیلر (Kabiller) را برای سال ۲۰۱۹ اعلام کرد. این جایزه هر دو سال یک‌بار به دو دانشمند برتر در حوزه علم‌نانو و نانوپزشکی اعطا می‌شود.

چاد میرکین، استاد دانشگاه نورث‌وسترن برای دریافت جایزه ۲۵۰ هزار دلاری کبیلر انتخاب شد. این جایزه بین‌المللی یکی از معتبرترین جوایز حوزه فناوری‌نانو در بخش پزشکی و زیستی است. مولی استیونس، استاد امپریال کالج لندن نیز برای دریافت جایزه ۱۰ هزار دلاری محقق جوان کبیلر انتخاب شد.

این دو محقق در ۱۳ نوامبر ۲۰۱۹ برای دریافت جایزه خود به شیکاگو دعوت شده‌اند تا در حضور لوریات استفان هال برنده نوبل سال ۲۰۱۶ که یک دانشمند پیشرو در حوزه فناوری‌نانو است، سخنرانی داشته باشند.

کبیلر در سال ۲۰۱۵ راه‌اندازی شد تا دو جایزه را به دو محقق فعال و تاثیرگذار در حوزه فناوری‌نانو اعطا کند، جایزه اول به محقق برتر و جایزه دوم به محقق جوان و فعال حوزه نانو اعطا می‌شود. این جایزه به افتخار دیوید جی کبیلر از محققان دانشگاه نورث‌وسترن نامگذاری شده است. البته این اولین سالی است که جایزه کبیلر به یکی از محققان دانشگاه نورث‌وسترن داده می‌شود. در این رقابت، یک کمیته داوری بین‌المللی از میان گزینه‌های متعدد، اقدام به انتخاب نفرات برتر برای دریافت جایزه می‌کنند.

کبیلر می‌گوید: «میرکین و استیونز نمونه بارزی از افراد موفق در حوزه فناوری‌نانو هستند که می‌توانند به توسعه روش‌های درمانی و ادوات تشخیص طبی کمک کنند و از این طریق بخشی از چالش‌های شناسایی و درمان بیماری‌ها رفع شود. به همین دلیل است که من از ایجاد انقلاب در حوزه علم حمایت می‌کنم.»
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار