کد خبر:۷۸۱۹۰۱

تشکل‌های دانشجویی آذربایجان شرقی از حضور بدموقع وزیر علوم به دانشگاه‌های خود گلایه کردند

جمعی از تشکل‌های دانشجویی آذربایجان شرقی به بازدید وزیر علوم از دانشگاه‌های این استان اشاره کرده و از وی بایت این حضور در زمانی که فصل تعطیلی دانشگاه‌ها است، گلایه کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و انجمن اسلامی دانشجویان (عضو دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه تبریز طی نامه‌ای به منصور غلامی وزیر علوم از وی بابت بازدید از دانشگاه‌­های آذربایجان شرقی در زمانی که فصل تعطیلات دانشجویان است و دانشجویان در دانشگاه حضور نداشتند، گلایه کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

شما دانشجویان‏ ستارگان درخشانى هستید که آسمان آینده­ی این کشور را نورباران کرده ‏­اید.

مقام معظّم رهبری

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

جناب آقای دکتر منصور غلامی

از سفر جنابعالی به استان آذربایجان­ شرقی و بازدید از دانشگاه­های استان و دستاورد‌های علمی آن و رونمایی از طرح­های پژوهشی دانشگاه­ها قدردانیم. از آن­جا که ایجاد یک رابطه­ نزدیک با دانشجویان از سمت مسئولین، می­ تواند به روند رشد هرچه بهتر دانشگاه کمک کند و این امر مورد سفارش مقام معظّم رهبری قرار گرفته است فلذا جای سوال است که چرا این موقع از سال در دانشگاه حضور یافتید؟ آیا دانشگاه بدون دانشجو معنا دارد؟ و مگر شما چند بازدید از دانشگاه­های استان خواهید داشت که رکن اصلی یک دانشگاه یعنی دانشجوی آن­را وعده به دفعات بعد دهید؟ پس شایسته ­تر بود شما زمانی در دانشگاه حضور می ­یافتید که اکثر دانشجویان حضور داشتند و با تشکل­های دانشجویی که همواره تلاش کرده ­اند تا فضای پویایی در دانشگاه ایجاد کنند، ملاقات می­ کردید و از نظرات و مشکلات آن­ها باخبر می­ شدید.

شاید از شنیدن مطالبات دانشجویان واهمه دارید، اما این دانشجویان پیرو خط امام و انقلابی بوده ­اند که کما فی­‌السابق در خط مقدم جبهه­ مطالبه­ گری ایستاده­ اند و پرچم مطالبات دانشجویان استان را در دست دارند و آمادگی خود را برای ملاقات با شما و طرح پرسش نسبت به مسائل و چالش­های استان و کشور، ارائه­ طرح و مشورت در این زمینه اعلام می ­دارند.

از جمله مشکلات موجود در دانشگاه­ها و کشور، مدرک­ گرایی و بی­ تناسبی آموزش­های دانشگاهی با نیاز‌های جامعه است و یا روش ارزشیابی و ملاک­های جذب دانشجویان نخبه در تحصیلات تکمیلی نظیر تعداد مقالات ISI و عدم توجه به پژوهش­های عملیاتی متناسب با نیاز کشور است؛ و همچنین معیار‌های ترفیع رتبه اساتید و مدرسین دانشگاه­­ها هیچگونه ترغیبی برای پژوهش برروی پروژه­های ملّی و نیاز کشور ایجاد نمی­ کند.

درنتیجه، وجود این مشکلات در سیستم آموزشی وزارت علوم، باعث شده تا قشر نخبگان و اساتید از نیاز‌های جامعه فاصله گرفته و در یک فضای ایده­آل و غیرواقعی ادامه­ی حیات دهند. به همین دلیل در ذیل سفر شما به استان آذربایجان­شرقی، اکثرا از طرح­هایی رونمایی شد که نیاز اولیه­ کشور نبودند و راه­حلی برای چالش­های صنعتی استان به­ حساب نمی‌آمدند. همچنین عدم وجود آموزش­های کاربردی در علوم انسانی و عملی­سازی و بکارگیری علوم انسانی و دستاورد‌های نظری آن در عرصه­‌های مختف جامعه و استفاده نکردن از دستاورد‌های کاربردی نخبگان و فارغ­التحصیلان رشته­‌های علوم انسانی برای بهبود و اصلاح عملکرد و طرح­های سازمان‌های مختلف کشور از دیگر دغدغه­‌های دانشجویان است که متاسفانه با عدم حضور شما مجال طرح مفصل ضعف­ها و پیشنهادات دانشجویان فراهم نگردید.

با توجه به موارد ذکر شده از طرف دانشجویان انقلابی که دلسوز این انقلاب و خواستار سربلندی میهن عزیزمان هستیم، سعی داریم به شما هشدار دهیم که بی­ توجهی به این مسائل آینده­ تاریک و رو به زوال برای دانشگاه و کشور ایجاد می­ کند و باتوجه به سخنان مقام معظّم رهبری در موقعیت کنونی که درحال مبارزه با جنگ اقتصادی هستیم بهترین سنگر برای دفاع، دانشگاه است چراکه ما امید داریم می­ توانیم با اصلاح دانشگاه و چرخاندن چرخ صنعت در این مبارزه پیروز شویم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار