به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی جعفری نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در خطبههای نماز جمعه این هفته این شهر گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز درنظر دارد بنابر فرمان امام خامنهای در راستای محرومیت زدایی از روستاها و همچنین در راستای رونق تولید در روستا ها، با این پشتوانه اعتقادی که برای دولت جوان حزب الهی مد نظر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نیاز به تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است، گروه جهادی حاج عبدالله والی را به مناطق محروم شهرستان چارویماق اعزام کند.
جعفری افزود: این مناطق؛ مناطقی هستند که باوجود فراوانی معادن و دام در آن و شناخته شدن به عنوان انبار غله آذربایجان دارای مشکلات و محرومیتها و ظرفیتهای مانند نداشتن راههای مواصلاتی و ارتباطاتی مناسب، مناسب نبودن بافت روستا ها، نداشتن علوفه کافی برای دام چندین میلیونی منطقه، وضع فرهنگی نامناسب برخی روستاها و ... است.
نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز تصریح کرد: ما از سازمانها و ادارات کل و نهادها خواهشمندیم فرزندان خود و خادمان کوچک ملت را در لبیک گویی به فرمان، ولی فقیه در مطالبات توانمند سازی محرومین یاری کنند و برای یکبار هم که شده خارج از بروکراسی به جا مانده از دوران قدیم و بیرون از ضوابط خشک و بی روح توسعه نامتوازن غرب محور، مطالبات ملت زجر کشیده را که، ولی نعمتان انقلابند با روحیه جهادی اوایل انقلاب بشنوند و در راه پیشرفت این مناطق محروم قدم بردارند باشد که رضایت مخلوق و خالق فراهم آید و برکت چاشنی کارشان گردد.
وی گفت: اگر اینگونه شود لذت رفغ فقر و محرومیت امت مسلمان چنان در ذائقه مسئولین شکوفا شود که یقینا در قدمهای بعدی به فضل الهی در امداد مستضعفین سر از پا نخواهند شناخت.
جعفری تاکید کرد: تجربه فرزندانتان در اردوهای راهیان نور، اعتکافهای دانشجویی، اردوهای جهادی سالهای متمادی و ... نشان داده است رسیدن به این لذت شدنی است اگر میخواهیم به جایی برسیم که تا به حال نرسیده ایم باید از راهی برویم که تا بحال نرفته ایم.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در این جا علاوه بر ادارات وسازمان از همه خیرین وسرمایه گذاران دعوت میکنیم باسرمایه گذاری در طرحهای گروههای جهادی بسیج علاوه بر سرمایه گذاری مطمئن، مرهمی بر درد محرومین مناطق محروم باشند.
وی افزود: در حوزه مهم و حیاتی فرهنگ، دو فعالیت اساسی را باید مورد توجه قرار داد. نخست تقویت روحیه کار و تلاش و زدودن آثار فرهنگ راحت طلبی از اذهان مردم و دوم تقویت تبیین فرهنگ روستانشینی برای اهالی منطقه از طریق توانمندسازی روستاییان نخبه؛ با این هدف که روستایی بودن و زندگی در روستا بار ارزشی مثبت پیدا کند و روستاییان به هویت روستایی خود افتخار کنند. اقتصاد و فرهنگ در روستا ملازم یکدیگر هستند.
جعفری یادآور شد: چنانچه اقدامات عرصه اقتصادی به ثمر برسند فعالیت در عرصه فرهنگی نیز با سهولت بیشتری انجام میشود و به ثمربخش بودن آن بیشتر میتوان امید داشت. هنگامیکه روستا از نظر اقتصادی پویا باشد، آبادانی در پی آن ایجاد خواهد شد؛ و بسیاری مشکلات موجود در سطح شهر همانند حاشیه نشینی در شهرها و اسیبهای اجتماعی فراوان در آن که به خاطر وضع نابه سامان روستاهاست به حداقل خواهد رسید.
نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: اردوهای جهادی علاوه بر محرومیت زدایی میدان تربیت مدیران آینده کشور در فضای ایثار و شهادت است. امید است حل این موارد مرهمی بردل مولا و صاحب مان حضرت، ولی عصر (عج) و گامی کوچک برای ساخت دولت اسلامیای که مد نظر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) است باشد.
وی در ادامه اظهار داشت: بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در راستای مطالبات حضرت آقا اقدام به فعالیتهای مختلفی داشته است که اردوهای راهیان نور با ظرفیت بالغ بر ۸۰۰ نفر، اردوهای جهادی در دو نوبت در سال، همایشها و سمینارهای مختلف از قبیل: سلسله همایشهای طریق سعادت با محوریت بزرگداشت مقام شهدا با برگزاری یادواره شهدا و دیدار با خانواده معظم شهدا و برگزاری سلسله همایشها و جلسات بصیرتی و سیاسی در طول سال در سطح دانشگاه بخشی از آنهاست.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: همچنین برگزاری سلسله کرسیهای آزاد اندیشی با موضوعات فرهنگی و سیاسی و علوم اسلامی انسانی و... به صورت میانگین هفتهای ۱ بار و تدوین و پخش نشریات در موضوعات مختلف از قبیل: سیاسی، تحول در علوم انسانی، فرهنگی، علمی و ... از جمله فعالیتهای دیگر بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز است.
نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به این که تربیت چهار بعدی مد نظر در زمینههای مدیریتی، بصیرتی، معرفتی و علمی در بطن تشکیلات و اجتماع قابل اجرا است و در یک کلمه همان تشکیلاتی توحیدی که در بطن آن رذایل مادی و معنوی و همچنین ضعفهای مدیریتی خود را نشان داده و با تلاش برای جبران آنها نیرو مد نظر تربیت میشود؛ که طبق اشاره امام خامنهای در بیانیه گام دوم در چنین تشکیلاتی است جهت گیریها براساس معنویت است.