آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۷۹۷

بازار متشکل ارزی به عید قربان نمی‌رسد

تاکنون ۳۵ صرافی و ۲ بانک مراحل حضور در بازار متشکل ارزی را طی کرده‌اند، اما با توجه به تصمیم‌گیری مسؤولان این بازار تا زمانی که مراحل تکمیل پرونده همه ۱۲۰ صرافی که ثبت‌نام کرده‌اند تکمیل نشود بازار افتتاح نخواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرغم اینکه قرار بود بازار متشکل ارزی روز شنبه و در آستانه عید قربان افتتاح شود، اما بانک مرکزی تصمیم گرفته است افتتاح این بازار برای مدتی به تعویق بیفتد.

بر اساس این گزارش تاکنون ۳۵ صرافی و ۲ بانک مراحل حضور در بازار متشکل ارزی را طی کرده‌اند و با توجه به اینکه هدف بانک مرکزی آغاز به کار بازار با ۱۲۰ صرافی و ۶ تا ۷ بانک است، بازار پس از تحقق این نسبت، به طور رسمی آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش فارس تا کنون ۱۲۰ صراف عضو بازار شده‌اند، اما هنوز فرآیند تکمل پرونده و اجرا عملیات آزمایشی معامله ارز در بازار متشکل ارزی را طی نکرده‌اند؛ بنابراین گزارش بانک مرکزی امیدوار است که با ایجاد بازار متشکل ارزی بتواند ثبات را در بازار ارز ایجاد کند؛ افزایش شفافیت، کشف نرخ و امنیت در انجام و تسویه معاملات از دیگر اهداف این بازار به شمار می‌رود.

ظاهراً اطلاعات آنلاین خرید و فروش ارز در این بازار در دسترس عموم مردم قرار ندارد و اعضا قادر به مشاهده آن هستند، اما اطلاعات کلی از این بازار در سامانه مدیریت بازار متشکل معاملات ارز ایران ice.ir در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار