۸۰ دانشجوی دختر شهرستان ساری با هدف خودسازی و محرومیت زدایی برای سومین سال متوالی از طرف قرارگاه جهادی شهید بلباسی به روستاهای محروم بخش هزارجریب بهشهر و گلوگاه اعزام شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۸۰ نفر از دانشجویان دختر شهرستان ساری با هدف خودسازی و محرومیت زدایی برای سومین سال متوالی از طرف قرارگاه جهادی شهید بلباسی زیر نظر بسیج دانشجویی این شهرستان به روستاهای محروم بخش هزارجریب بهشهر و گلوگاه اعزام شدند.
قرارگاه جهادی شهید بلباسی نخستین قرارگاه در سطح استان است که دانشجویان دانشگاه های مختلف یک شهرستان را بصورت تجمیعی و باتوجه به نوع تخصص و میزان مهارتشان به اردو جهادی اعزام میکند.
این بازه از اردوجهادی در قالب پنج کارگروه فرهنگی، تعلیم و تربیت، مشاوره، بهداشت و درمان و اشتغالزایی برگزار شد.
فعالیت های کارگروه فرهنگی به دو بخش درون گروهی و برون گروهی تقسیم میشود برنامه های درون گروهی با هدف افزایش روحیه معنویت و نشاط جهادگران و برنامه های برون گروهی با هدف ارتباط گیری و کار فرهنگی و تربیتی ویژه اهالی روستا برگزار می شود برگزار میشود.
از جمله فعالیت های فرهنگی می توان به موارد ذیل اشاره کرد: برگزاری کلاس های خیاطی، گلدوزی و مهارت آموزی، دیدار با خانم های خانه دار و کمک در امورات منزل، برگزاری جشنواره غذا و پخت آش، گلریزان و جمع آوری کمک جهت اعزام یک خانواده نیازمند و آرزومند به کربلا، برگزاری هیئت و مناجات خوانی ویژه اهالی روستا، برگزاری مسابقات بومی محلی و... همچنین دانشجویان متخصص ما در حوزه تعلیم و تربیت با برگزاری کلاس های تقویتی و رفع اشکال کتب درسی سعی دارند ضعف های تحصیلی دانش آموزان را رفع نمایند همچنین از طریق بازی آموزی و برگزاری کارگاه های مهارتی درتلاشند تا مهارت های زندگی را به دانش آموزان آموزش دهند.
دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی پس از آسیب شناسی مشکلات اجتماعی در سطح روستا با استفاده از تجارب متخصصین برجسته روانشناسی استان با برگزاری کارگاه آموزش خانواده و فرزند پروری ویژه مادران روستا و برگزاری جلسات مشاوره فردی و گروهی ویژه جوانان و نوجوانان سعی دارند تا در کاهش مشکلات اجتماعی و خانوادگی اهالی روستا موثر باشند.
کارگروه پزشکی و سلامت که متشکل از دانشجویان رشته ی پزشکی، پرستاری و مامایی دانشگاه های شهرستان ساری می باشند با حضور در روستا و پایش سلامت و معاینه اهالی بصورت خانه به خانه بیماری های نیازمند درمان را شناسایی کرده و با دعوت از هفت پزشک متخصص برنامه ویزیت رایگان را برگزار کردند. همچنین نمونه دیگری از فعالیت های کارگروه پزشکی و سلامت برگزاری کلاس آموزش استحمام و مسواک زدن ویژه دانش آموزان روستا بوده است که با این کار تاثیر زیادی در سلامت و بهداشت شخصی دانش آموزان داشته است.
در حوزه اشتغال زایی توانستیم با حضور دانشجویان متخصص در حوزه کشاورزی و نمونه برداری از خاک روستا و مشاوره به صاحبان مزارع در جهت کاشت و پرورش محصولات با ارزش پرسود اقدام کنند.
لازم به ذکر است، بازه برادران این اردو در نیمه دوم مردادماه برگزار می شود.