کد خبر:۷۸۴۰۷۰

عدم نظارت بر قیمت گوشت در عید قربان / افزایش ۴۰ هزار تومانی قیمت در قصابی‌ها

در روز عید سعید قربان به دلیل عدم نظارت بر بازار برخی از قصابی‌ها که تعداد آن‌ها هم کم نبود، گوشت را در بازار به قیمت تا کیلویی ۴۰ هزار تومان بیش از یکی دو روز گذشته فروخته‌اند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز برخی از مراکز عرضه گوشت و قصابی‌های سطح تهران به دلیل عدم نظارت بر بازار و سوء استفاده از افزایش تقاضا در عید سعید قربان، قیمت گوشت قرمز را نسبت به دو روز گذشته تا ۴۰ هزار تومان در هر کیلوگرم با قیمت بیشتری فروختند.

در حالی که قیمت گوشت گوساله خالص در منطقه ۱۹ تهران دو روز پیش کیلویی ۸۳ هزار تومان بود، قصابی‌های این منطقه امروز قیمت را به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان افزایش دادند؛ همچنین قیمت گوشت گوسفندی مخلوط هم کیلویی ۱۲۰ هزار تومان به فروش رفت. این افزایش بی‌اندازه قیمت در بازار به دلیل عدم نظارت مسؤولان انجام شده است.

همچنین گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است، امروز قیمت دام زنده در مراکز و جایگاه‌های عرضه ۱۹ گانه شهر تهران از جمله جایگاه عرضه میدان کتاب در سعادت‌آباد کیلویی ۴۷ هزار تومان به فروش رسید، در حالی که روز گذشته اعلام شد قیمت دام زنده کیلویی ۴۲ هزار تومان تعیین شده است.

روز گذشته مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران به خبرگزاری فارس، گفت: در جلسه وزرای صمت، جهاد کشاورزی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان قیمت دام زنده کیلویی ۴۲ هزار تومان تعیین شده است.

افزایش بی‌حد و حساب قیمت گوشت آن هم در یک روز آن هم فقط در یک روز در حالی صورت گرفت که مردم حدود یکسال است منتظر کاهش قیمت گوشت هستند؛ قیمتی که به یکباره تا کیلویی ۱۲۰ هزار تومان یعنی دو برابر افزایش یافته بود و به صورت قطره‌چکانی تا کیلویی ۸۳ هزار تومان کاهش یافته بود.

مردم خودشان را به این کاهش قطره‌چکانی دلخوش کرده بودند که به یکباره قیمت در بازار به شدت اوج گرفت؛ در حالی که مسئولان از هفته‌های گذشته بار‌ها اعلام می‌کردند که قیمت گوشت روند کاهشی خود را تا رسیدن به کیلویی ۶۵ هزار تومان ادامه خواهد داد آن‌ها اعلام کردند که تولید افزایش یافته و واردات از سال گذشته همچنان در انبار‌ها موجود است.

حال این سوال است که آیا دیوار آروز‌ها و دلخوشی‌های مردم فرو ریخت؟ و آیا احتمال کاهش دوباره قیمت گوشت وجود خواهد داشت؟ و چرا نظارت بر بازار با وجود نهاد‌های مختلف نظارتی که صرفا مسئولیتشان همین است و به خاطر همین مسئولیت هم حقوق می‌گیرند، به یکباره تعطیل می‌شود چه کسی باید پاسخگوی مردم باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار