کد خبر:۷۸۴۲۲۷
محدث:

فارغ‌التحصیلان رشته‌های دیتاداده تا سال ۲۰۳۰ صاحب شغل خواهند بود

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر گفت: کارشناسان جهان پیش بینی می‌کنند تا سال ۲۰۲۰ در کل جهان فارغ التحصیلان رشته‌های دیتا داده صاحب شغل خواهند بود.

فارغ‌التحصیلان رشته‌های دیتا داده صاحب شغل خواهند بود / ارتباط بیشتر دانشگاه امیرکبیر با مدارس خوب کشور

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محدث، رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره ملی دانش آموزی اظهار کرد: امروز شاهد یک مشکل فرهنگی در جامعه هستیم که به آینده علمی ما ممکن است لطمه بزند، زیرا تقاضا برای گروه‌های ریاضی و مهندسی در کشور به شدت کاهش یافته و این امر در آینده اقتصادی ما تاثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: دانشگاه امیرکبیر با برگزاری چنین جشنواره‌هایی به دنبال این است تا بتواند علاقه مندی در حوزه ریاضی و رشته‌های مهندسی را بیشتر کند و دانش آموزان خصوصا آن‌هایی که تا چند سال آینده وارد دانشگاه خواهند شد با رشته‌های دانشگاهی آشنا شوند.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر مایل است تا رشته‌های مهندسی را بیشتر معرفی کند، زیرا این تصور در جامعه به وجود آمده که رشته‌های پزشکی پول ساز هستند، اما ما نشان می‌دهیم که خلاف این امر حاکم است.

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر امیرکبیر در همین خصوص بیان کرد: در حال حاضر ما در دانشگاه امیرکبیر رشته پزشکی نداریم، اما رشته مهندسی پزشکی برقرار است، رشته‌ای که در آینده نزدیک کار‌های مهمی انجام خواهد داد و کارشناسان پیش بینی کرده اند تا چند سال آینده دیگر پزشکان با چاقو جراحی نمی‌کنند بلکه این عمل به وسیله یک ربات انجام خواهد شد.

محدث تصریح کرد: کارشناسان جهان پیش بینی می‌کنند تا سال ۲۰۳۰ در کل جهان فارغ التحصیلان رشته‌های دیتاداده صاحب شغل خواهند بود و بسیاری از فارغ التحصیلان باید بدانند که این رشته تضمین شده است.

وی بیان کرد: آمار‌ها نشان می‌دهد فارغ التحصیلان این دانشگاه طی چند سال گذشته توانسته اند در بهترین مراکز شغلی استخدام شوند، زیرا ما تنها به مسئله علم توجه نداریم بلکه به دنبال کار‌های پژوهشی نیز هستیم. به طور مثال ما در دانشگاه رشته کشاورزی نداریم، ولی با پژوهش بر روی مزارع هوشمند توانسته ایم به بسیاری از علایق پاسخ دهیم.

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر امیرکبیر گفت: یکی از اهداف ما از برگزاری جشنواره ملی دانش آموزی جذب مخاطبین بیشتر بود به همین منظور از دانش آموزان سراسر کشور دعوت کردیم تا در این مراسم حضور یابند.

محدث در خصوص تعداد شرکت کنندگان یاداور شد: در این جشنواره دو روزه از ۲۱ استان و ۵۸ شهر شرکت کننده داریم و ۱۵۰۰ دانش آموز از ۲۱۷ مرکز آموزشی در اینجا با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در گذشته ارتباط خوبی با مدارس نداشتیم، اما می‌خواهیم که این ارتباط بیشتر شود و تلاش می‌کنیم با امضای تفاهم نامه‌هایی با مدارس خوب کشور و انتقال علم از شیوه مطالعه علمی به مطالعه پژوهشی در مدارس برسیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار