آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۴۲۶۷
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی:

دانشگاه علوم قضایی به تغییرات و اصلاحات عمده در واحد‌های مختلف نیاز دارد

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی طی بیانیه‌ای خطاب به رئیس جدید دانشگاه علوم قضایی آورده است: این دانشگاه با وجود تلاش‌های خالصانه مدیران گذشته، کماکان نیاز به تغییرات و اصلاحات عمده در واحد‌های مختلف دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی طی بیانیه‌ای ضمن قدردانی از تلاش‌های شریعت باقری رئیس سابق این دانشگاه خطاب به رئیس جدید دانشگاه علوم قضایی آورده است: این دانشگاه با وجود تلاش‌های خالصانه مدیران گذشته، کماکان نیاز به تغییرات و اصلاحات عمده در واحد‌های مختلف دارد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

" تشکل‏هاى دانشجویى براى رسیدن به آرمان‌ها به وجود مى‏ آیند که فراتر از مسأله به قدرت سیاسى رسیدن و حکومت را به دست‏ گرفتن است. هدفهاى اصلى تشکل‏هاى دانشجویى همان چیزهایى است که بر روى طاق بلند جنبش دانشجویى نوشته شده؛ ضدیت با استکبار، کمک به پیشرفت کشور، کمک به اتحاد ملى، کمک به پیشرفت علم، حضور و شرکت در مبارزه و پیکار همگانى ملت ایران براى غالب‏ آمدن بر توطئه‏‌ها و بر دشمنى‏ ها. این‏ها هدف اصلى است، این را باید فراموش نکنند. "
(مقام معظم رهبری)

جناب آقای دکتر شریعت باقری

تشکل بسیج دانشجویی به نمایندگی از بسیجیان دانشگاه از زحمات حضرتعالی جهت رشد و ارتقای دانشگاه مراتب قدر دانی و تشکر را به رسم " من لم یشکر المخلوق، لم یشکر الخالق " به جا می‌آورد. تلاش‌های قریب به شش ساله شما در این جایگاه یقینا در تاریخ دانشگاه ماندگار است که موجب رشد و بهبود نسبی مجموعه در برخی از واحد‌ها به خصوص عمرانی، امکانات رفاهی و جذب دانشجویان نخبه علمی و سایر موارد گردیده است.

برای حضرتعالی آرزوی توفیق و خدمت به جامعه در عرصه‌های آینده را از خداوند متعال مسئلت داریم.

جناب آقای دکتر محسنی
رییس محترم دانشگاه علوم قضایی

انتصاب حضرتعالی به عنوان رییس محترم دانشگاه علوم قضایی از سوی حضرت آیت الله رییسی که یقینا نشانگر کارآمدی، تعهد و تخصص جنابعالی است، تبریک گفته و از خدواند متعال آرزوی توفیق روزافزون برای شما می‌نماییم.

رجاء واثق داریم حضور حضرتعالی به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه، از آن جهت که آشنایی و اشراف کامل به مجموعه دارید، موجب تحول در بخش‌های مختلف علمی، فرهنگی، تربیتی و سایرقسمت‌های دانشگاه خواهد شد.

یقینا جنابعالی به اهمیت دانشگاه به عنوان شاهرگ قوه قضاییه جهت تربیت قضات آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مستحضرید و این دانشگاه با وجود تلاش‌های خالصانه مدیران گذشته، کماکان نیاز به تغییرات و اصلاحات عمده در واحد‌های مختلف دارد.

ما بسیجیان دانشگاه علوم قضایی به عنوان تشکل انقلابی دانشگاه، حضور حضرتعالی را به عنوان استاد متواضع و انقلابی در این جایگاه به فال نیک گرفته و آمادگی خود را جهت پیشبرد اهداف اصلی دانشگاه اعلام می‌نماییم.

ان شاءالله دانشگاه علوم قضایی در عصر مدیریت حضرتعالی به حول و قوه الهی و عنایت خاصه شهدای والامقام به اهداف اصلی خود دست یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار