فضای مدیریتی کشور بیش از پیش نیازمند حضور جوانان مومن و انقلابی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۴۶۷۲
آیت‌الله علوی گرگانی:

فضای مدیریتی کشور بیش از پیش نیازمند حضور جوانان مومن و انقلابی است

آیت‌الله علوی گرگانی خطاب به شرکت‌کنندگان بیست و دومین کنگره سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پیامی صادر کرد.
فضای مدیریتی کشور بیش از پیش نیازمند حضور جوانان مومن و انقلابی است
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله علوی گرگانی، مرجع جهان تشیع خطاب به شرکت‌کنندگان بیست و دومین کنگره سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پیامی صادر کرد.

متن کامل پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

دانشجویان و جوانان عزیز مملکت اسلامی در طول دهه‌های گذشته و حوادث مختلف پیشگام جریان‌ها و اتفاقات مختلف بوده است. امروزه فضای مدیریتی مملکت ما نیازمند به حضور بیش از پیش جوانان مومن و انقلابی و خوش‌فکر و با اراده است که باید با عزم و اراده خود جوانان زمینه حضور آنان فراهم گردد.

جوانان عزیز و مومن:

باید دانست که در راه رسیدن به سعادت دنیایی و اخروی و تحقق آرمان‌های اسلامی و انقلابی سنگلاخ‌ها و سختی‌های متعددی وجود دارد که فقط با فکر روشن و عزم راسخ و شجاعت و اخلاص و توکل به پروردگار می‌توانید آن‌ها را پشت سر بگذارید لذا از موانع پیش رو نهراسید و در مواجهه با مشکلات قوی باشید. مراقب باشید که هوا‌های نفسانی شما را از هدف والایتان دور نکند و اهداف و ارزش‌های اسلام و انقلاب و آرمان‌های امام امت و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید را مدنظر خود قرار دهید.

توصیه این جانب به مسئولین نیز این می‌باشد که میدان را برای حضور جوانان نخبه و خوش استعداد که ایمان و اعتقاد به هدف الهی و انقلابی دارند و به دنبال کار جهادی و مخلصانه هستند، باز گذاشته شود و توجه به این قشر محترم بیش از گذشته بوده و درد‌ها و مشکلات جامعه دانشجویی مد نظر مسئولین قرار گرفته و به سخنان و دغدغه‌های آنان بیشتر توجه شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار