عضو شوراي شهر تهران:
دستگاههاي دولتي از سازمان استاندارد حمايت كنند
عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران گفت: سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران در بين ارگانها محبوب نيست و دستگاههاي دولتي بايد از اين سازمان حمايت كنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر محمدعلي نجفي صبح امروز در جلسه علني شوراي شهر تهران اظهار داشت: با توجه به اينكه سازمان استاندارد يك سازمان نظارتي است و فعاليت نهادها و ارگان ها را كنترل مي كند، سازمان محبوبي نيست و از آن حمايت نمي شود.
وي افزود: دستگاه هاي دولتي بايد از سازمان استاندارد حمايت كنند و از نظر تبليغاتي، پشتيباني خود را از اين سازمان نشان دهند.
عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران تصريح كرد: سازمان استاندارد بايد ماهانه گزارشي از كارهاي نظارتي خود را به صورت مكتوب به شوراي شهر ارائه داده و شورا هم كارهاي اين سازمان را پيگيري كند كه به اين صورت شوراي شهر وظيفه حمايتي خود را از سازمان استاندارد انجام داده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰