یک شرکت استرالیایی استخراج طلا، بعد از شنیدن امکان تولید کیتهای تشخیص طبی با استفاده از نانوذرات طلا، ۳۰۰ هزار دلار به محققان این پروژه کمک کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ یک شرکت استخراجکننده طلا، اقدام به سرمایهگذاری روی توسعه کیتهای تشخیص سرطان کرد. اوولوشن ماینینگ (Evolution Mining) شرکتی است که در استرالیا اقدام به تولید طلا میکند، این شرکت اخیرا مبلغ ۳۰۰ هزار دلار به محققان دانشگاه کوئینزلند داده تا روی ساخت کیتهای تشخیص سرطان با استفاده از نانوذرات طلا کار کنند.
آنیکا مکمانوس از مدیران شرکت اوولوشن میگوید زمانی که او درباره تحقیقاتی روی نانوذرات طلا شنید به دانستن بیشتر درباره این فناوری علاقهمند شد. وی میگوید: «من به سرعت به این فناوری علاقهمند شدم به ویژه این که در آن از طلا استفاده شده بود، چیزی که در حوزه فعالیت شرکت ما است. این که طلا بتواند جان انسانها را نجات دهد جالب است. اوولوشن از فرهنگ نوآوری استقبال میکند و همچنین پشتیبان حفظ مشاغل مهم در استرالیا است به ویژه این که این فعالیتها منجر به تولید کیتهای تشخیص طبی ارزان شود.»
شرکت اوولوشن علاوهبر حمایت مالی ۳۰۰ هزار دلاری، مقداری طلا نیز در اختیار محققان این پروژه قرار داد تا از آن برای سنتز نانوذرات طلا و الکترودهای طلا استفاده کنند.
محققان دانشگاه کوئینزلند پیش از این نشان داده بودند که نانوذرات طلا میتواند برای تشخیص سرطان استفاده شود. پژوهشگران موسسه زیستمهندسی و نانوفناوری این دانشگاه نانوذرات طلا را بهگونهای بهینهسازی کردند که میتواند از آنها برای تولید تستهای خونی برای تشخیص زودهنگام و دقیق سرطان استفاده کرد.
مت تراو از محققان این پروژه میگوید: «ما از حمایت مالی اوولوشن در این پروژه بسیار خوشحال هستیم. این یک اتفاق رویایی است که یک شرکت استخراج معادن طلا نسبت به سرمایهگذاری روی تحقیقات پزشکی مرز دانشی علاقهمند شده است. این حمایت مالی به ما کمک میکند تا با سرعت بالا اقدام به ساخت ابزاری برای تشخیص زودهنگام سرطان کنیم.»
در این فناوری با استفاده از نانوذرات یا الکترودهای طلا و با تغییر رنگ محلول به سادگی میتوان سرطان را زودهنگام شناسایی کرد. محققان از نانوساختارهای سهطلابعدی و DNA برای تولید ابزار تشخیصی استفاده کردند.