کد خبر:۷۸۵۲۲۲
معاون کمیته امداد امام خمینی خبر داد

پرداخت ۹۸۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به روستاییان از سال ۹۷

معاون کمیته امداد امام خمینی گفت: از سال ۹۷ تا کنون ۹۸۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به روستائیان از سوی کمیته امداد امام خمینی پرداخت شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو حجت‌الله عبدالملکی در مورد سهم کمیته امداد امام خمینی از تسهیلات اشتغالزایی روستائیان و عشایر گفت: ۲۵۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات اشتغال روستایی سهم کمیته امداد امام خمینی است.

وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی از سال ۹۷ به طرح ایجاد اشتغال روستایی ملحق شده است، گفت: از بهمن ۹۷ تاکنون ۹۸۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال روستائیان و عشایر از سوی کمیته امداد امام خمینی پرداخت شده است.

معاون کمیته امداد امام خمینی در پاسخ به این پرسش که آیا وام‌های اشتغال کمیته امداد فقط به افراد روستایی تحت پوشش پرداخت می‌شود، گفت: ۸۰ درصد از کسانی که وام اشتغال روستایی دریافت می‌کنند، تحت پوشش کمیته امداد بوده و ۲۰ درصد نیز نیازمندانی هستند که تحت پوشش قرار ندارند و وام اشتغالزایی دریافت می‌کنند و به هر کسی که وام بدهیم باید قبل از آن فرایند مددکاری کمیته امداد امام در مورد او انجام شود.

عبدالملکی در مورد سقف وام‌های اشتغال روستایی گفت: این تسهیلات برای هر شغل تا سقف ۵۰ میلیون تومان و به نرخ ۴ یا ۶ درصد پرداخت می‌شود. در مورد ضامن این وام‌ها نیز در ۴ بانک عامل شامل بانک توسعه وتعاون، بانک کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید هر کدام ضوابط متفاوتی برای ضامن دارند.

وی در مورد تعداد اشتغال ایجاد شده از محل تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد گفت: بیش از ۲۰ هزار شغل از این محل ایجاد شده است.

معاون کمیته امداد امام خمینی در مورد اینکه آیا کسانی که وام اشتغال‌زایی دریافت می‌کنند از شمول تحت پوشش کمیته امداد خارج می‌شوند، گفت: اگر درآمد خالص یک خانوار کمیته امدادی از حداقل حقوق کارگران بیشتر شود و ۶ ماه ادامه پیدا کند، طبق ضوابط از تحت پوشش خارج می‌شود.

عبدالملکی همچنین با بیان اینکه سال گذشته با فعالیت‌های اشتغالزایی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی ۳۸ هزار خانوار از تحت پوشش حمایت‌های کمیته امداد خارج شده و مستقل و خودکفا شده‌اند، گفت: وام‌های اشتغالزایی در رشته‌های مختلف شامل ۱۸۰۰ شغل در بخش کشاورزی، صنایع دستی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مشاغل دانش‌بنیان، دامداری، خدمات پرداخت می‌شود.

به گفته وی سهم کمیته امداد امام خمینی از اشتغال کشور ۳۰ درصد است و در سال گذشته حدود ۴۶۰ هزار شغل در کل کشور ایجاد شد که سهم کمیته امداد از ایجاد شغل در سال قبل به ۱۴۶ هزار نفر رسید.

معاون کمیته امداد امام خمینی همچنین گفت: سهم کمیته امداد از تسهیلات بانکی کشور ۰.۳ درصد است که شبکه بانکی در سال گذشته حدود ۶۵۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده و تسهیلات اختصاص یافته برای اشتغال و کارآفرینی توسط کمیته امداد امام خمینی در سال گذشته به ۲۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار