کد خبر:۷۸۵۴۹۶
سنایی:

۳۲ دانشجوی جهادگر شهرضا در روستای امامزاده علی اکبر خدمت رسانی می‌کنند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شهرضا گفت: اردوی جهادی دانشجویان شهرضا در روستا‌های محروم اطراف این شهرستان با حضور ۳۲ دانشجوی جهادگر در حال برگزاری است.

عرفان سنایی، مسؤل بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شهرضا در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اردو‌های جهادی با هدف ایجاد عدالت اجتماعی و رفع محرومیت تشکیل می‌شود، اظهار کرد: اردو‌های جهادی براساس رهنمود‌های رهبری می‌تواند باعث برداشتن گام‌های موثری برای پیشرفت دولت اسلامی باشد.

سنایی گفت: از اسفند سال گذشته تدابیری در خصوص برگزاری برنامه‌های جهادی بسیج دانشجویی با کیفیت بهتر در شهرضا صورت گرفته که این دوره اردو‌ها اکنون در حال برگزاری است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شهرضا با بیان اینکه گروه جهادی شهید کمال بیغم در روستای امامزاده علی اکبر از توابع شهرضا درحال برگزاری است، گفت: حدود ۵۰۰ خانوار با ۲۰۰۰ نفر جمعیت در این روستا زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: گروه جهادی شهید بیغم از ۳۲ نفر از دانشجویان جهادگر دختر و پسر از مجموع دانشگاه‌های شهرضا تشکیل شده و در عرصه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، عمرانی، بهداشت و درمان، کارآفرینی و تربیت بدنی به مردم ارائه خدمت می‌کند.

سنایی گفت: در عرصه فرهنگی، برگزاری محفل انس با قرآن کریم را در خیمه گاه معرفت، نمایشگاه فرهنگی برگزار کردیم. خیمه گاه معرفت که شامل محصولات حجاب و کتب فرهنگی است، توسط اعضای گروه احداث شده است.

وی به فعالیت‌های آموزشی در این اردوی جهادی اشاره کرد و گفت: از دانشجویان ممتاز و نخبه در مقاطع ارشد و دکترا در مراکز آموزش عالی شهرستان دعوت کردیم تا در این اردو همراه ما باشند. تدریس دروس پایه مانند ریاضی و زبان انگلیسی به دانش آموزان روستا از خدمات این گروه از جهادگران به دانش آموزان مناطق محروم است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شهرضا با بیان اینکه رنگ آمیزی مدرسه روستا از جمله فعالیت‌های عمرانی ما است، گفت: در حوزه بهداشتی نیز با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته، در این اردو خدمات پزشک عمومی همراه با توزیع دارو انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه کارآفرینی نیز بنا داریم تولیدات بومی روستا را در نمایشگاهی که احداث کرده ایم، ارائه دهیم.

سنایی گفت: از دیگر برنامه‌های جهادی برگزاری کلاس آموزش طب سنتی به بزرگسالان، کلاس احکام و مباحث عقیدتی است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه مهم‌ترین معضلات روستا پدیده‌های همچون اعتیاد، طلاق، بیکاری است در نظر داریم جهت پیشگیری از معضلات نامبرده همایش‌هایی در این راستا برگزار کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار