معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری هفتمین جشنواره ملی رویش در روزهای ۶ و ۷ شهریور ماه به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، غفاری با اعلام این خبر اظهار داشت: فرآیند برگزاری هفتمین جشنواره ملی رویش مبتنی بر رویکردهای جدید از آبان ماه سال ۹۷ با ابلاغ دستورالعمل جشنواره به دانشگاهها و مٶسسات آموزش عالی کشور آغاز شد.
وی افزود: در این دوره از جشنواره و به منظور افزایش مشارکت دانشگاهها و تقویت امید در میان دانشجویان جشنواره رویش در ۸۶ دانشگاه کشور برگزار شد که ماحصل این جشنوارهها در رویداد ملی رویش تجلی مییابد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: در این دوره از جشنواره ۱۵۷۸ کانون از ۱۳۷ دانشگاه مشارکت داشته و به ارائه دستاوردها و توانمندیهای خود از طریق سامانه جشنواره و مرسولات پستی پرداختهاند که این تعداد در ۳ گروه با یکدیگر به رقابت پرداختهاند.
وی همچنین افزود: علاوه بر بخش کانونهای برگزیده، بخش آثار نیز از دیگر بخشهای جشنواره است که در این بخش، دانشجویان کانونی در رشتههایی از قبیل ادبی، فیلم، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی (دستی)، عکس، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی به صورت فردی و گروهی رقابت کردند.
غفاری اضافه کرد: علاوه بر بخش رقابتی جشنواره، در بخش غیر رقابتی، ایدههای کانونی و چهرههای موفق کانونی از دیگر محورهای جشنواره بود که در این محورها به ترتیب ۱۱۵ ایده و ۹۰ چهره به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند که پس از ارزیابی و انتخاب ایدههای منتخب، حمایت از اجرای آنها به دانشگاههای مربوطه توصیه میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرآیند داوری و انتخاب برگزیدگان اظهار داشت: بیش از ۵۰ چهره برجسته دانشگاهی و افراد خبره در قالب ۱۸ گروه به منظور داوری آثار و دستاوردها دعوت شدند تا در طی مدت یک ماه به ارزیابی و انتخاب برگزیدگان بپردازند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه با بیان اهمیت جایگاه کانونهای فرهنگی در کنار سایر مجموعههای دانشجویی گفت: از آنجایی که کانونهای فرهنگی بستری مناسب به منظور ظهور و بروز سلایق متنوع جامعه دانشجویی است، تقویت پویایی و اثربخشی مضاعف آنها همواره در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی بوده است.