آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۴۵۴

نمایشگاه آثار معماری ایستگاه‌های مترو برگزار می‌شود

نمایشگاهی از آثار برگزیده معماری ورودی‌ها و تاسیسات ایستگاه‌های مترو، ۴ شهریورماه در ایستگاه محمدیه برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هم‌زمان با افتتاح ایستگاه‌های جدید خط هفت مترو و در آستانه شروع چهارمین سال فعالیت کمیته معماری حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، نمایشگاهی از آثار برگزیده و راهبری شده کمیته معماری در زمینه معماری ورودی‌ها و تاسیسات ایستگاه‌های مترو، روز ۴ شهریور ۱۳۹۸ در محل ورودی جنوبی ایستگاه محمدیه برگزار خواهد شد.

کمیته معماری حوزه حمل‌ونقل و ترافیک از مرداد ۱۳۹۵ فعالیت خود را در راستای راهبری و هدایت پروژه‌های معماری تعریف‌شده در مجموعه‌های ذیل معاونت حمل‌ونقل و ترافیک نظیر ورودی‌ها و تأسیسات جانبی خطوط مترو، پایانه‌های حمل‌ونقل شهری مربوط به سازمان حمل‌ونقل و ترافیک و پایانه‌های منطقه‌ای مربوط به شهرداری مناطق آغاز کرده و تا امروز ۴۸ جلسه آن برگزار شده است.
نمایشگاه آثار معماری ایستگاه‌های مترو برگزار می‌شود
نمایشگاه آثار معماری ایستگاه‌های مترو برگزار می‌شودنمایشگاه آثار معماری ایستگاه‌های مترو برگزار می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار