کد خبر:۷۸۶۵۸۳

معرفی دبیر سومین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران

رییس شورای سیاستگذاری سومین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران طی حکمی اعظم راودراد را به عنوان دبیر سومین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران تعیین کرد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، محمود اربابی معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی اعظم راودراد یکی دیگر از اساتید دانشگاهی را به دبیری این دوره برگزید.

در حکم اعظم راودراد آمده است: «با توجه به جایگاه علمی و تجارب ارزنده سرکارعالی در عرصه فعالیت‌های دانشگاهی و پژوهش سینمایی به موجب این حکم به عنوان دبـیر سـومین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران منصوب می‌شوید.

امید است تداوم برگزاری باشکوه این رویداد علمی- پژوهشی که فرصت ارزشمندی برای شناسایی و معرفی پژوهش‌های برتر سینمایی و تقویت ارتباط میان سینماگران و دانشگاهیان و پژوهشگران است، جهت دهی پژوهش‌های سینمایی به سمت حل مسائل کلیدی و نیاز‌های اصلی سینمای ایران را فراهم نماید.»

اعظم راودراد دارای دکتری جامعه شناسی و استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است و نوشته‌های مختلفی در قالب کتاب و مقاله پیرامون سینمای ایران تدوین و ارائه کرده اند که از آن جمله می‌توان به کتاب هایی، چون «جستار‌هایی در چیستی هنر اسلامی»، «نظریه‌های جامعه شناسی هنر و ادبیات»، «جامعه شناسی سینما و سینمای ایران»، «سینمای ایران و جشنواره‌های جهانی»، «سینمای دهه شصت ایران از نگاه منتقدان»، «جامعه ایران در آینه سینما» و مقالاتی درباره «فیلم و جامعه»، «سیمای زن در سینمای ایران»، «نقش زنان در سینمای ایران»، «جامعه شناسی سیاسی سینمای ایران»، «تحلیل جامعه شناختی آثار سینمایی»، «ویژگی‌های اجتماعی فیلمسازان ایرانی»، «بازنمایی گفتمان‌های دینی در سینما» اشاره کرد. وی در ۲ دوره گذشته عضو شورای سیاستگذاری یا هیات انتخاب و یا داور این رویداد بوده است.

دوره اول این جایزه به دبیری اسماعیل بنی اردلان در سال ۱۳۹۶ و دومین دوره به دبیری احمد ضابطی جهرمی در سال ۱۳۹۷ برگزار شد.

سومین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران در آذر ماه ۱۳۹۸ همزمان با هفته پژوهش برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار