بزرگترين باند قاچاق مشروبات الکلي در تهران کشف شد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سردار عليپور، امروز در جمع خبرنگاران گفت: ماموران پليس امنيت پس از دو ماه کار اطلاعاتي موفق شدند چهار مخفيگاه و محل نگهداري مشروبات الکلي اعضاي اين باند را در مناطق غرب و جنوب غرب تهران شناسايي و در يک عمليات مشترک با حکم قضايي به اين چهار مکان مراجعه و پنج عضو اصلي اين باند را دستگير كنند.
وي افزود: اين افراد از اعضاي اصلي و گردانندگان شبکه قاچاق مشروبات الکلي از مرزهاي غربي کشور به تهران و توزيع آن ميان فروشندگان خردهپا هستند که توسط پليس دستگير شدند.
جانشين فرماندهي انتظامي تهران بزرگ با بيان اين که دو نفر از اين پنج نفر زن هستند، گفت: سه عضو ديگر اصلي اين باند هم اکنون متواري و تحت تعقيب پليس قرار دارند.
عليپور گفت: اين عمليات توسط مرکز عمليات پليس اطلاعات و امنيت عمومي تهران بزرگ انجام شده و در واقع بزرگترين کشف محموله مشروبات الکلي خارجي در يک عمليات از سوي پليس بوده است.
وي تاکيد کرد: از اعضاي اين باند يک دستگاه خودروي سواري که با آن محموله هاي قاچاق را از مرزهاي غربي به تهران حمل ميکردند، توقيف شده و تعدادي خودرو و موتورسيکلت نيز که با آن اقدام به توزيع اين مشروبات در مناطق مختلف پايتخت ميکردند، شناسايي شده و اقدامات قانوني براي توقيف اين وسايل نقليه در دست انجام است.
جانشين فرماندهي انتظامي تهران بزرگ با بيان اين که چهار انبار و محل نگهداري محموله هاي قاچاق اعضاي اين باند پلمپ شده است، گفت: اعضاي اين باند در واقع توزيع کنندگان و واردکنندگان اصلي شبکه قاچاق مشروبات الکلي به پايتخت بودند.
عليپور يادآور شد: افراد دستگير شده در قالب يک شبکه در کار خريد، قاچاق و توزيع مشروبات الکلي خارجي در تهران فعاليت ميکردند.
وي تاکيد کرد: هم اکنون افراد دستگير شده براي ادامه تحقيقات در اختيار پليس مي باشند و قرار است کارشناسان گمرک با حضور در پليس امنيت عمومي تهران بزرگ نسبت به ارزش گذاري اين محموله کشف شده اقدام کنند./انتهاي پيام/