کد خبر:۷۸۸۳۷۰

تازه‌ترین فیلم محمدحسین لطیفی در استانبول/ از کیان‌افشار تا بهنوش بختیاری در «سبز، سفید، قرمز»

تهیه کننده فیلم «سبز، سفید، قرمز» خبر داد؛ اگر امروز مجوز لازم برای ساخت فیلم را دریافت کنیم از همین دوشنبه هفته جاری فیلمبرداری را کلید می‌زنیم و به تازگی نیز با نادر سلیمانی و بهنوش بختیاری برای بازی در این پروژه به توافق رسیده ایم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تازه‌ترین فیلم سینمایی محمدحسین لطیفی با عنوان «سبز، سفید، قرمز» در هفته جاری کلید خواهد خورد.
این فیلم موضوعی پیرامون پرچم ایران، قداستش و عشق به وطن دارد که پرویز امیری، تهیه‎کنندگی آن را برعهده گرفته و تاکنون با چند بازیگر مطرح برای نقش‌آفرینی در آن قرارداد امضا کرده‌اند.
در همین راستا امیری، تهیه کننده «سبز، سفید، قرمز» در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه احتمالا امروز پروانه ساخت فیلم صادر خواهد شد، عنوان کرد: پیش تولید جدی فیلم را از چندی پیش دنبال کرده ایم و فعلا هم منتظر پروانه ساخت هستیم؛ وگرنه همه شرایط برای آغاز فیلمبرداری مهیاست.
وی ادامه داد: البته طی چند روز اخیر برخی‌ها دست به شیطنت زده اند که ما بدون دریافت مجور، ساخت و ضبط فیلم را در پیش گرفته ایم درحالیکه چنین چیزی واقعیت ندارد و اگر می‌بینید فیلم هنوز جلوی دوربین نرفته اتفاقا بخاطر عدم تشکیل شورای پروانه ساخت و ارائه مجوز به ماست.
امیری تاکید کرد: اعضای شورا گویا در جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان حضور داشتند و اگر وقفه‌ای هم هست صرفا به دلیل حضور ایشان در اصفهان است و نه موضوع دیگری که امیدوارم امروز مجوز ساخت را دریافت کنیم.
تهیه کننده فیلم سینمایی «سبز، سفید، قرمز» اعلام کرد؛ اگر امروز مجوز لازم را دریافت کنیم از همین دو روز دیگر یعنی دوشنبه فیلمبرداری را کلید می‌زنیم. تا به الان هم چند بازیگر به ما پیوسته اند که از جمله می‌توانم به بازیگرانی همچون مهدی سلطانی و بهاره کیان افشار اشاره کنم که به تازگی هم با نادر سلیمانی و بهنوش بختیاری به توافق رسیده ایم.
وی با بیان اینکه چند بازیگر مطرح دیگر نیز به فیلم محمدحسین لطیفی اضافه خواهند شد گفت: آقای لطیفی در ایام ضبط «سبز، سفید، قرمز» همچنان به اجرای برنامه سینمایی «هفت» خواهند پرداخت و مشکلی از این بابت نداریم. کار ما عمدتا در ساعات روز است و نهاتا چند سکانس شبانه خواهیم داشت که تداخلی در اجرای «هفت» ندارد.
پرویز امیری در عین حال گفت؛ ۴۲ جلسه برای ساخت و فیلمبرداری فیلم سینمایی «سبز، سفید، قرمز» پیش بینی کرده ایم که البته علاوه بر لوکیشن‌هایی در کشورمان، بخش‌هایی از فیلم نیز در شهر استانبول ترکیه چلوی دوربین خواهد رفت.
لازم به ذکر است که نویسندگی این فیلم سینمایی اکشن را نیز پیمان عباسی برعهده دارد که احتمالا اولین رونمایی ان نیز در جشنواره فجر امسال خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار