کد خبر:۷۸۸۶۶۴
از سوی مرکز ماهر؛

مسابقات ارزیابی امنیتی وب‌سایت‌های دولتی برگزار می‌شود

مرکز ماهر، مسابقات ارزیابی امنیتی و کشف باگ (Bug bounty) در سطح وب‌سایت‌ها و سامانه‌های دولتی تحت شبکه اینترنت را توسط سامانه کلاه سفید برگزار می‌کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخداد‌های رایانه‌ای در راستای ماموریت‌های خود به منظور ارتقای امنیت در سامانه‌های کشور، اقدام به برگزاری مسابقات ارزیابی امنیتی و کشف باگ (Bug bounty) در سطح وب‌سایت‌ها و سامانه‌های دولتی تحت شبکه اینترنت کرده است.

در این راستا سامانه کلاه سفید مرکز ماهر (kolahsefid.cert.ir)، آماده ارزیابی امنیتی سامانه‌ها از طریق برگزاری مسابقات عمومی و خصوصی است.

برخلاف قرارداد‌های مرسوم و سنتی آزمون نفوذ، با استفاده از سامانه کلاه سفید، تنها به ازای آسیب‌پذیری‌های کشف‌شده توسط متخصصان امنیتی شرکت‌کننده در مسابقه و با داوری تیم مرکز ماهر هزینه ارزیابی امنیتی پرداخت می‌شود. همچنین پس از برگزاری مسابقه و ارزیابی نهایی سامانه توسط داوران، گواهی تاییدیه ارزیابی امنیتی سامانه به سازمان مربوطه اعطا خواهد شد.

سامانه کلاه سفید با توجه به همین چالش‌ها، راهکار ارائه خدمات برگزاری مسابقه ارزیابی امنیتی را مطرح و بستری فراهم کرده است تا متخصصان مجرب امنیتی و سازمان‌ها و شرکت‌های تولید نرم‌افزار با حداکثر سرعت و حداقل هزینه در کنار یکدیگر قرار گیرند.

با توجه به تعداد بالای متخصصان این سامانه، که تعداد آن‌ها تاکنون به بیش از ۵۰۰ نفر رسیده است، طیف وسیعی از دانش و مهارت مورد نیاز برای ارزیابی امنیتی فراهم شده است.

این مسابقات به دو صورت عمومی و خصوصی برگزاری می‌شود. در مسابقات عمومی کلیه متخصصان عضوشده در سامانه کلاه سفید امکان مشاهده جزئیات و شرکت در آن را دارند و در مسابقه خصوصی تنها متخصصان شناخته‌شده و منتخب، امکان شرکت دارند.

در مرحله اول، طی روز‌های آینده ارزیابی امنیتی برخی از سامانه‌های مرکز ماهر و سازمان فناوری اطلاعات به مسابقه گذاشته خواهد شد. سایر دستگاه‌های دولتی نیز می‌توانند در صورت تمایل جهت ارزیابی سامانه‌های خود در این مسابقات با مرکز ماهر تماس برقرار کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار