آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۸۹۹۸

اعلام جزئیات اجرای پویش بزرگ «نذر محرم»

یک فعال حوزه اجتماعی با اشاره به ایجاد پویش بزرگ «نذر محرم» در ماه‌های محرم و صفر، گفت: هدف این پویش، معرفی نذر‌های جدید فرهنگی، اجتماعی و صنفی به جامعه است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، یاسر مرادی فعال حوزه اجتماعی در گفتگویی، در تشریح دلایل پیگیری و ترویج ایجاد پویش بزرگ «نذر محرم» در ایام ماه محرم و صفر، گفت: یکی از موضوعاتی که طی سال‌های اخیر در ذهن بخش قابل توجهی از اقشار جامعه رسوب کرده، هم‌ذات پنداری نذر با داشتن تمکن و درآمد بالا است؛ در حالی که مهم‌ترین موضوع در ترویج این سنت دیرین ایرانی ـ. اسلامی، نیت و همت نذری دهندگان است.

وی با تقدیر از اشخاص و اصنافی که در زمینه اطعام و تهیه غذای نذری در این ایام، تلاش و زحمات فراوانی را متحمل می‌شوند، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها نیازمند ساده سازی مفهوم نذر در عین ارج نهادن به جایگاه معنوی آن هستیم.

این فعال اجتماعی بیان داشت: در عین حال باید به آحاد جامعه به خصوص جوانان و نوجوانان توضیح داد که مفهوم نذر در موضوعاتی غیر از اطعام کردن نیز ارزشمند و مقبول است.

مرادی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته برای معرفی و تشریح انواع نذر‌های فرهنگی، اجتماعی و صنفی، اضافه کرد: در تلاش هستیم ضمن ارج نهادن به مقوله نذر‌های جدید در چارچوب شرع، مردم این سنت زیبا را مختص قشر توانمند جامعه ندانند؛ لذا پویش نذر محرم را با هشتگ «#نذر_محرم» آغاز کرده‌ایم.

وی ضمن دعوت از چهره‌های اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای جهت پیوستن به این کمپین و به اشتراک گذاری تصاویر و پیشنهادات خود در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، گفت: مواردی، چون جمع آوری و انتشار عکس‌ها و اقدامات اجتماعی افراد در فضای مجازی در راستای کمپین نذر محرم، برگزاری مسابقه ثبت بهترین تصویر، نذر ملی برتر فرهنگی اجتماعی از نگاه کاربران شبکه ملی اجتماعی، تشویق و هدایت نذر‌های اجتماعی، فرهنگی و صنفی در جهت ارائه آن‌ها در راهپیمایی بزرگ اربعین از جمله مهم‌ترین اقدامات رسانه‌ای این پویش در هفته‌های آتی است.

این فعال اجتماعی با تاکید بر ضرورت خنثی سازی عملیات روانی دشمن در ایجاد دوگانه نذر و کمک به فقرا، متذکر شد: نذر یکی از موضوعاتی است که می‌تواند مبدل به یکی از نماد‌های وحدت و انسجام ملی تمام قشرها، گروه‌ها و اصناف جامعه حول مفاهیم والای فرهنگ حسینی در ایام محرم و صفر باشد.

مرادی با تقدیر از تمامی پویش‌ها و تلاش‌هایی که برای تحقق عبارت مشهور «حب الحسین جمعنا» در فضای مجازی و سطوح جامعه در داخل و خارج کشور تلاش می‌کنند، اضافه کرد: تمامی اقداماتی که در راستای این هدف مقدس انجام می‌پذیرد و ممکن است با نام‌ها و مصادیق دیگر مطرح شوند نیز قابل تقدیر و ارزشمند هستند؛ چراکه در نهایت قرار است این تلاش‌ها، برای پیاده سازی هرچه بیشتر مفاهیم اسلامی و انقلابی مصروف شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار