
کد خبر:۷۹۰۲۷۷
مراسم عزاداری شام غریبان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد
مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبداللهالحسین (ع) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام و اصحاب با وفای ایشان در شام غریبان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از مردم دلباخته اهل بیت علیهم السلام در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین رفیعی هدف اصلی از قیام امام حسین علیهالسلام را هدایت مردم به سوی خداوند دانست و با اشاره به یکی از خطبههای آن حضرت در روز عاشورا خطاب به لشکر دشمن، گفت: سه محور اساسی سخنان حضرت سیدالشهدا علیهالسلام در این خطبه، تأکید بر اهمیت موعظه، داشتن انصاف و لزوم داشتن وجدان در زندگی است.
همچنین در این مراسم، آقایان سماواتی و کریمی به ذکر مصیبت شهدای کربلا، قرائت دعا و مرثیهسرایی پرداختند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.