آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۹۳۷۸

موسوی سخنان «برایان هوک» و تروریسم اقتصادی جدید آمریکا را به شدت محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه سخنان امروز «برایان هوک» و تروریسم اقتصادی جدید آمریکا در راستای اعمال فشار بیشتر به مردم ایران را به شدت محکوم کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی سخنان امروز «برایان هوک» و تروریسم اقتصادی تازه آمریکا که در راستای فشار بیشتر بر مردم ایران اعمال شده است را به شدت محکوم کرد. 

موسوی گفت: تشدید اظهار نظرهای خصمانه و اقدامات ناامیدانه و مضحک تر از همه تعیین جایزه برای خیانت و جاسوسی، اَعمالی از روی یاس و استیصال برای اثرگذاری بر ملت ایران است که چون همیشه ره به جایی نخواهد برد و برگ هایی سیاه بر کارنامه پرننگ و نیرنگ آنان در برخورد با ایرانیان خواهد افزود که قطعا روزی باید پاسخگوی اقدامات خود باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار