آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۹۴۵۸

کاهش ۱۲ دلاری قیمت طلا

امیدواری به مذاکره تجاری مفید چین و آمریکا در اوایل اکتبر جذابیت فلز طلا را کم‌رنگ‌تر کرد و قیمت آن در بازار‌های جهانی ۱۲ دلار کاهش یافت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز در بازار‌های جهانی قیمت هر اونس طلا با ۱۱.۷ دلار کاهش نسبت به روز گذشته به قیمت ۱۵۴۰ دلار و ۳۰ سنت معامله شد.

قیمت این فلز زرد امروز در کمترین زمان ۱۵۳۸ دلار و ۴۰ سنت و در بیشترین زمان ۱۵۵۰ دلار و ۹۰ سنت به فروش رفت.

قیمت امروز طلا نسبت به یک ماه گذشته ۶۶ دلار و نسبت به یک سال گذشته ۳۴۴ دلار افزایش نشان می‌دهد.

در گروه سایر فلزات گرانبها نیز امروز نقره کاهش ۴۴ سنتی داشت و فلزات گرانبهای پلاتینم و پالادیوم کاهش‌هایی به ترتیب ۹ و ۶ دلار را تجربه کردند.

خبرگزاری رویترز نوشت؛ امروز قیمت طلا پس از سه جلسه متوالی افزایشی به جهت امیدواری به مذاکرات تجاری چین و آمریکا، امروز کاهش یافت.

قرار است چین و آمریکا مذاکرات تجاری در سطح عالی در ماه اکتبر برگزار کنند.

امیدواری به مذاکره تجاری دو کشور جذابیت فلز طلا را برای سرمایه‌گذاران کم‌رنگ‌ترکرد و با کاهش تقاضا در بازار‌های جهانی قیمت افت کرد.

وزیر بازرگانی چین گفته است که تیم تجاری این کشور قرار است اواسط ماه سپتامبر گفتگو‌هایی را با مقامات آمریکا داشته باشند تا شرایط مذاکره در سطح عالی‌رتبه را برای مذاکره در اوایل اکتبر با تیم تجاری آمریکا آماده کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار