
کد خبر:۷۸۹۴۶۰
با تلاش دانشگاه خوارزمی؛
پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره توسعه مییابد
هفتمین کنفرانس ملی «پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفر» ۱۴ و ۱۵ آذرماه برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ هفتمین کنفرانس ملی «پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره» ۱۴ آذر تا ۱۵ آذر ۱۳۹۸ در دانشگاه خوارزمی برگزار میشود.
مهمترین محورهای این کنفرانس شامل مدیریت و اقتصاد کشاورزی، فناوریهای نوین و مکانیزاسیون کشاورزی، آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک، هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، علوم باغبانی و فضای سبز، علوم دام و طیور، علوم شیلات و آبزیان، علوم و صنایع غذایی، گیاه پزشکی، محیط زیست و آمایش سرزمین، علوم زیست شناسی (گیاهی / جانوری)، ترویج و توسعه روستایی، مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی میشود.
مهمترین محورهای این کنفرانس شامل مدیریت و اقتصاد کشاورزی، فناوریهای نوین و مکانیزاسیون کشاورزی، آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک، هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، علوم باغبانی و فضای سبز، علوم دام و طیور، علوم شیلات و آبزیان، علوم و صنایع غذایی، گیاه پزشکی، محیط زیست و آمایش سرزمین، علوم زیست شناسی (گیاهی / جانوری)، ترویج و توسعه روستایی، مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی میشود.

علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شمارههای ۰۲۱۸۸۶۱۴۰۱۴-۰۹۱۰۹۵۸۶۵۹۱ تماس گرفته و یا به وب سایت www.AFPLconf.ir مراجعه نمایند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.