کد خبر:۷۸۹۷۵۸
با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان؛

سانتریفیوژ دکانتر بومی‌سازی شد

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توربین‌دار گفت: شرکت توربین دار تنها ۲۰ درصد از مواد خاص برای تولید محصولات خود را از خارج کشور وارد و ۸۰ درصد از مواد لازم برای تولیدات خود را از محصولات داخلی استفاده می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سانتریفوژ دکانتر در صنایع مختلفی از جمله تولید آب میوه و روغن مایع به کار گرفته می‌شود. این نوع سانتریفیوژ، جامد را از مایع جداسازی می‌کند و به همین خاطر در تصفیه آب و فاضلاب کاربرد فراوان دارد.
 
شرکت توربین دار به عنوان یک شرکت دانش بنیان ایرانی توانسته با تولید این محصول وارد عرصه رقابت جهانی شود و آن گونه که مدیر عامل این شرکت می‌گوید به زودی قرار است برای صادرات محصولات خود با کشور سوئد قرارداد منعقد کنند.

عظیم عظیمی نژادان مدیرعامل شرکت دانش بنیان توربین دار درباره زمینه فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما در زمینه تولید سانتریفیوژ دکانتر، خط تولید کامل کارخانجات قند چغندر و نی شکر، بازیافت آب و فاضلاب فعالیت می‌کند.

عظیمی نژادان تصریح کرد: محصولات ما در مقابل محصولات مشابه تولید کشور‌های اروپایی تا ۴۰ درصد ارزان‌تر است. به همین خاطر به راحتی می‌تواند مشتریان خود را به دست آورد. ضمن اینکه محصولات شرکت ما در حال رقابت با بازار اروپایی و لیدر‌های تولید این محصولات در جهان است.

بومی سازی تولید سانتریفیوژ
مدیرعامل شرکت دانش بنیان توربین دار ادامه داد: شرکت ما توانسته با اتکای به نیروی‌های متخصص ایرانی و استفاده از دانش بومی، بسیاری از محصولات تولید شده توسط کشور‌های اروپایی و چینی را بومی سازی کند. لازم به ذکر است که برای این محصولات تولید شده در خاورمیانه رقیبی وجود ندارد و رقابت تنها در عرصه جهانی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: شرکت توربین دار تنها ۲۰ درصد از مواد خاص برای تولید محصولات خود را از خارج کشور وارد می‌کند و ۸۰ درصد از مواد لازم برای تولیدات خود را از محصولات داخلی استفاده می‌کند.

عظیمی نژادان اظهار کرد: آن ۲۰ درصد از محصولات خاصی هم که از خارج کشور وارد می‌شود را با اتکا به دانش و تخصص مهندسان ایرانی و کمک مسئولان می‌توانیم در داخل کشور تولید کنیم و مانع از فرار سرمایه ارزی کشور شویم.

مدیرعامل شرکت توربین دار درباره مشکلات این حوزه صنعتی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های این روز‌های ما واردات محصولات مشابه از سوی دستگاه‌های مختلف است. در حالی که ما سانتریفیوژ‌هایی مطابق با استاندارد‌های روز دنیا را تولید می‌کنیم. متاسفانه برخی دستگاه‌ها بدون توجه به قانون مشابه این محصولات را از کشور‌های دیگر وارد می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار