شرایط شرکت و ثبتنام علاقمندان برای سومین دوره برنامه نانواستارتآپ اعلام شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، با توجه به اعلام شرایط شرکت در سومین دوره نانواستارتآپ علاقهمندان برای شرکت در این دوره باید نسبت به تکمیل فرم و ارسال مستندات موردنیاز اقدام کنند. پس از دریافت درخواست داوطلبان، اطلاعات بررسی میشوند و پس از اعمال امتیازات هر بخش، از ۱۰۰ نفر اول دعوت میشود تا در افتتاحیه نانواستارتآپ مصادف با اختتامیه مسابقه ملی در۲۷ شهریورماه ۱۳۹۸ شرکت کنند. داوطلبان تنها یک هفته فرصت دارند نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام کنند.
برنامه نانواستارتآپ به مدت ۱ سال از مهرماه ۱۳۹۸ آغاز میشود. افتتاحیه این دوره از برنامه ۲۷ شهریورماه ۱۳۹۸ مصادف با اختتامیه نهمین مسابقه ملی فناوری نانو برگزار میشود. تمامی داوطلبان نهمین مسابقه ملی فناوری نانو که در جلسه آزمون حاضر بودند و به سوال علاقهمندی برای شرکت در نانواستارتآپ پاسخ مثبت دادند میتوانند شانس خود را برای حضور در سومین دوره برنامه امتحان کنند.
علاقهمندان تنها یک هفته فرصت دارند تا اطلاعات خود را از طریق «فرم ثبتنام نانواستارتآپ» برای دبیرخانه برنامه ارسال کنند. این فرم از سه بخش «اطلاعات فردی»، «رزومه شخصی»، «تیمسازی و کارآفرینی» تشکیل شده است.
ملاک ارزیابی داوطلبان به شرح زیر است: داوطلبان تنها تا پایان روز ۱۸ شهریورماه فرصت دارند نسبت به تکمیل فرم ثبتنام اقدام کنند در غیر این صورت شانس حضور خود در برنامه را از دست خواهند داد.
پس از بررسی مستندات ارسالی و اعمال امتیازات مربوطه، از ۱۰۰ نفر اول دعوت خواهد شد تا در مراسم افتتاحیه نانواستارتآپ شرکت کنند. تم موضوعی سومین دوره نانواستارتآپ همانند سال گذشته حوزه آب و پساب است. در مراسم افتتاحیه لیست فناوریهای مرتبط با تم موضوعی نانواستارتآپ در اختیار برگزیدگان قرار خواهد گرفت و افراد پس از انتخاب فناوری (های) موردنظر خود، فاز مطالعاتی خود را آغاز و نسبت به انتخاب ایده خود اقدام مینمایند.
سرفصل فناوریهای پیشنهادی در این دوره به شرح زیر است: – تصفیه آب و پساب – ساخت/ توسعه حسگر در حوزه آب و پساب – استخراج فلزات ارزشمند از پساب – ساخت/ توسعه هیدروژل – تولید و ذخیرهسازی انرژی – استحصال رطوبت از هوا
نانواستارتآپ از زمان انتخاب ایده تا ساخت پروتوتایپ، حمایتهای مادی و معنوی خود را به متقاضیان اختصاص خواهد داد. از جمله حمایتهای نانواستارتآپ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
– کمک به تیمسازی و مدیریت تیم – پیشنهاد ایده و فناوری با پتانسیل صنعتیسازی – کمک به تعیین نقشه راه فنی محصول – منتورینگ و مشاوره در مسیر توسعه فنی محصول – آموزش اصول کلی کارآفرینی و کسبوکار – آموزش برخی مفاهیم در حوزه نانوفناوری و آب و پساب – تامین مواد اولیه – تامین تستهای آزمایشگاهی – کمک به تامین آزمایشگاه و فضای کار – کمک به طراحی صنعتی پروتوتایپ – حمایت جهت دریافت مجوزها و استانداردهای مربوطه – ارائه طرحهای موفق در جشنواره نانو و دمودیهای مرتبط