کد خبر:۷۹۰۳۸۶
در جهت تامین نیاز صنعت؛

دستگاه فرمانتور به آلمان صادر شد

شرکت دانش بنیان طلایه داران صنعت فرایند در زمینه‌های مختلف خطوط تولید صنایع فرایندی فعالیت می‌کند، این شرکت دستگاه فرمانتور ایران‌ساخت را به آلمان صادر کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کشور آلمان به عنوان یکی از قطب‌های صنعت جهان شناخته می‌شود، اما حالا یک شرکت دانش بنیان با ۱۰۰ نفر پرسنل در ایران توانسته به این کشور دستگاه فرمانتور یا بیوراکتور را صادر کند.

فرمانتور یا بیوراکتور مجموعه‌ای متشکل از تجهیزات و قطعات مختلفی است که شرایط محیطی کنترل شده را برای رشد میکرب‌ها و یا تولید متابولیت‌های خاص در محیط کشت مایع یا جامد را تحت شرایط استریل فراهم می‌کند. این دستگاه وظیفه ایجاد شرایط بهینه برای رشد میکرو ارگانیسم‌ها مثل قارچ و باکتری و مخمر را بر عهده دارد.

استفاده از فرمانتور به میکرو ارگانیسم‌ها این امکان را می‌دهد که پیش از انتقال به مرحله‌ی تولید بیش از ده نسل رشد کنند. با اضافه کردن مخمر‌ها تحت محیط بسته‌ای بر روی مواد کربوهیدراتی عمل فرمانتاسیون تحت دما و فشار مشخص تولید الکل را ممکن می‌کند.

با این دستگاه می‌توان پارامتر‌های محیطی از جمله pH، دما و فوم را مدام کنترل کرد. در صورت به هم خوردن تعادل محیط رشد میکروارگانیسم، دستگاه با هشدار دادن اپراتور را از تغییر نامناسب شرایط آگاه می‌کند.

امیر عباس اختراعی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان طلایه داران صنعت فرایند درباره زمینه فعالیت شرکت تحت مدیریت خود که صادرات این دستگاه را انجام می‌دهد؛ گفت: شرکت ما گروهی از شرکت‌های دیگر را راهبری می‌کند که تمام شرکت‌های این گروه دانش بنیان هستند. کار این شرکت‌ها خطوط تولید صنایع فرایندی از جمله نفت و گاز، صنایع معدنی و صنایع موثر دارویی است.
 
اختراعی تصریح کرد: در حوزه صنایع موثر دارویی ما شش خط تولید ماده موثر دارویی راه اندازی کردیم. همچنین در بخش صنایع ۷۵ درصد نمک تصفیه شده کارخانجات را این شرکت تولید کرده است.

اشتغال برای ۶۰ کارشناس و متخصص
مدیرعامل شرکت طلایه داران صنعت فرایند افزود: شرکت ما با ۲۲ سال سابقه فعالیت حدود ۱۰۰ نفر پرسنل ثابت دارد و از آنجایی که این شرکت دانش بنیان است و در زمینه‌های تخصصی مهندسی کار می‌کند و حدود ۶۰ نفر از افراد متخصص تحصیل کرده دانشگاهی در آن مشغول به کار هستند.

اختراعی درباره سهم شرکت دانش‌بنیان طلایه داران صنعت فرایند در صادرات کشور بیان کرد: شرکت صنعت فرایند تاکنون طرف قرارداد با سازمان ملل متحد برای صادرات نمک ید دار بوده است. همچنین ما توانسته ایم دستگاه راکتور زیستی یا فرمانتور به آلمان صادر کنیم. بعلاوه در زمینه تجهیزات صنعتی به کشور‌های عراق، سوریه و ترکمنستان صادرات داریم.

او درباره حجم مبادلات تجاری شرکت طلایه داران صنعت فرایند، تاکید کرد: ما به صورت پروژه‌ای کار می‌کنیم و گاهی در یک سال به رقم خوبی در صادرات می‌رسیم و گاهی هم کم می‌شود. ولی به طور کلی قیمت آنچه ما صادر می‌کنیم ۶۰ درصد قیمت معمول بازار اروپا است. علت این است که هزینه منابع انسانی وانرژی برای ما ارزان است در نتیجه این کمک می‌کند که ما رقم پایین تری برای فروش در بازار رقابتی داشته باشیم و این یک مزیت برای ما محسوب می‌شود.

اختراعی درباره مزیت نسبی شرکت طلایه داران صنعت فرایند در منطقه خاطرنشان کرد: کار ما صنعت خطوط تولید است که این کار هم مستلزم داشتن دیسیپلین کامل مهندسی، نصب و راه اندازی و ساخت است. این نوع فعالیت، زمینه‌های تخصصی مختلفی را به کار می‌گیرد و با توجه به عمر پایین‌تر کار‌های تخصصی در منطقه، این نوع شرکت‌ها کمتر در منطقه سابقه دارند. از سوی دیگر این شرکت بخش خصوصی، چابک و کوچک است و به همین دلیل، در به اتمام رساندن پروژه‌ها سرعت بیش‌تری داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار