کد خبر:۷۹۰۴۳۳

دادگاه استیناف اسکاتلند تعطیلی پارلمان انگلیس را «غیرقانونی» خواند

سه قاضی عالی‌ترین دادگاه استیناف اسکاتلند، تصمیم دولت بریتانیا در تعطیلی پارلمان را غیرقانونی خواند، اما اجرای این حکم را تا هفته آینده به تعویق انداختند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو دادگاه استیناف اسکاتلند، ضمن غیرقانونی خواندن اقدام «بوریس جانسون» در تعلیق پارلمان تأکید کرد که تعطیلی پارلمان بیش از بیش به بن‌بست در نظام سیاسی بریتانیا در آستانه مهلت ۳۱ اکتبر (۹ آبان ماه) برگزیت دامن می‌زند.

پایگاه اینترنتی «بلومبرگ» گزارش کرد، سه قاضی دادگاه تجدیدنظر اسکاتلند، اجرای این حکم را تا زمان تصمیم‌گیری هفته آینده دیوان عالی انگلیس به تعویق انداختند.

شبکه «سی ان ان» نیز در این خصوص گزارش کرد، سه قاضی عالی‌ترین دادگاه استیناف اسکاتلند حکم کرد که تصمیم دولت انگلیس برای تعطیلی پارلمان این کشور غیرقانونی است.

«جوانا چری» نماینده حزب ملی اسکاتلند که جزء آن دسته از نمایندگان پارلمان بریتانیا بود که پرونده غیرقانونی بودن تعلیق پارلمان این کشور را به دادگاه برده بود، در یک پیام توییتری نوشت: «هر سه قاضی عالی‌ترین دیوان استیناف اسکاتلند، تعلیق پارلمان را غیرقانونی اعلام کردند».

وی در یک پیام توییتری دیگر ادامه داد: «تشکر فراوان از تمامی حامیان و تیم حقوقی خارق‌العاده خود داریم که به این حکم تاریخی مبنی بر غیرقانونی بودن تعلیق پارلمان رسیدند».

دادگاه استیناف اسکاتلند در حالی به غیرقانونی بودن تعطیلی پارلمان انگلیس رأی داده است که یک قاضی اسکاتلندی، آن را قانونی خوانده بود و با حکم جدید، حکم رأی قبلی دادگاه در خصوص قانونی بودن تصمیم جانسون برای تعطیلی پارلمان بریتانیا را لغو می‌کند.

با اینحال، شبکه راشاتودی گزارش کرد که دولت انگلیس قصد دارد علیه جدیدترین حکم دیوان عالی اسکاتلند، درخواست تجدیدنظر کند.

طبق تصمیم دولت جانسون، مجلس عوام بریتانیا از بامداد روز گذشته (سه‌شنبه) به مدت پنج هفته تعلیق شد و آنطور که بی بی سی نیز رأی داده است، گرچه دادگاه استیناف اسکاتلند، تصمیمی درباره لغو تعلیق پارلمان اتخاذ نکرده است، اما سه‌شنبه آینده، دادگاه عالی بریتانیا، رسیدگی به این پرونده را آغاز می‌کند.

پارلمان قصد داشت مقابل اقدام جانسون برای اجرای برگزیت با توافق یا بدون توافق با اتحادیه اروپا بایستد. اما جانسون که عزم راسخی را برای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در تاریخ ۳۱ اکتبر (۹ آبان) دارد، توانست با حمایت ملکه، پارلمان را به تعلیق درآورد.

ناتوانی قانون‌گذاران در تشکیل جلسه در پارلمان برای مقابله با اجرای برگزیت بی‌توافق دست جانسون را برای انجام آن باز خواهد گذاشت.

«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس نیز فاش کرد پارلمان قصد داشت چهارشنبه این هفته طرح سوال از نخست‌وزیر را برای دومین بار در خصوص جانسون اجرا کند. وی تعلیق پارلمان را اقدامی شرم‌آور دانست
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار