بازداشت مقام پلیس کانادا به اتهام درز اطلاعات محرمانه
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۷۱۲

بازداشت مقام پلیس کانادا به اتهام درز اطلاعات محرمانه

رسانه‌های کانادا جمعه گزارش داده‌اند یک افسر اطلاعاتی پلیس این کشور به اتهام درز اطلاعات محرمانه بازداشت شده است.
بازداشت مقام پلیس کانادا به اتهام درز اطلاعات محرمانه
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های کانادا جمعه گزارش داده‌اند یک افسر اطلاعاتی پلیس این کشور به درز اطلاعات محرمانه متهم شده است.

طبق گزارش رویترز «کامرون اورتیس»، از مقام‌های واحد اطلاعاتی «پلیس سواره‌نظام سلطنتی کانادا» (پلیس ملی کانادا) با سه اتهام ذیل قانونی موسوم به «امنیت اطلاعات» رو به رو است.

رسانه‌های کانادا نوشته‌اند قانون امنیت اطلاعات سال ۲۰۱۲ برای رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی از جمله تهدیدات مربوط به جاسوسی قدرت‌های خارجی از کانادا به تصویب رسیده است.

«جان مک‌فارلین»، دادستان فدرال کانادا بعد از متهم شدن اورتیس در بیرون ساختمان دادگاه اتاوا گفت: «ادعا شده او به اطلاعات حساسی دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را ذخیره کرده و قصد داشته آن‌ها را به افرادی که نباید به آن اطلاعات دست پیدا می‌کردند انتقال دهد.»

منابع مطلع از این پرونده امنیتی گفته‌اند اورتیس سابقاً یکی از مشاوران مقام‌های ارشد پلیس کانادا در زمینه مسائل امنیتی بوده است.

«استفانی کاروین»، استاد دانشگاه و کارشناسان مسائل امنیتی به رویترز گفت: «از لحاظ عملیاتی این می‌تواند [برای کانادا]خیلی خیلی بد باشد.»

کانادا یکی از اعضای ائتلاف اطلاعاتی موسوم به «پنج چشم» است. اتاوا در قالب این ائتلاف با آمریکا، استرالیا، نیوزلند و انگلیس همکاری‌های اطلاعاتی دارد.

پلیس کانادا هنوز اشاره‌ای به جزئیات این پرونده و اینکه اورتیس اطلاعات را به چه کشور یا کشور‌هایی درز داده نکرده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار