امير پوردستان: سربازان اكنون مرز امنيت كشور هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۱۹۱
اختتاميه اولين جشنواره ملي سرباز جوان - 2

امير پوردستان: سربازان اكنون مرز امنيت كشور هستند

فرمانده نيروي زميني ارتش با بيان اينكه سرباز در گذشته به مفهوم امنيت مرز به کار مي‌رفت، گفت: اکنون سرباز خود مرز امنيت است و هر کجا سرباز وجود دارد آرامش و امنيت برقرار مي‌باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، امير پوردستان امروز در مراسم اختتاميه اولين جشنواره ملي سرباز جوان در دانشگاه افسري امام علي (ع)، سرباز را عامل ايجاد امنيت در جامعه دانست و اظهار داشت: در تمام فرهنگ ها نام سرباز را با قداست به کار مي برند.

فرمانده نيروي زميني ارتش در ادامه با بيان اينكه سربازان دژهاي محکم کشور هستند و امنيت با وجود آنها تامين مي شود، افزايش اعتماد به نفس جوانان را يکي از آثار فردي عنوان کرد و افزود: کشف استعدادهاي نهفته و آمادگي براي پذيرش ناهمواري ها با توجه به وجود فراز و فرودهاي زياد در محيط هاي سربازي از آثار فردي خدمت وظيفه محسوب مي شود.

وي تصريح كرد: اولين اثر اجتماعي خدمت وظيفه، ايجاد امنيت و آرامش رواني براي مردم است؛ چرا كه وقتي شهروندان چهره مصمم سربازها را مشاهده مي کنند از وجود امنيت مطمئن مي شوند.

پوردستان با بيان اينكه جوانان ولايت مدار سينه خود را براي دفاع از کشور سپر کرده اند و هميشه آماده دفاع از اين مرز و بوم هستند، گفت: ايجاد بازدارندگي در دشمن يکي ديگر از آثار اجتماعي خدمت وظيفه است.

فرمانده نيروي زميني ارتش افزود: دشمن هميشه حرکات و پادگان هاي ما را رصد مي کند و وقتي سربازان در آمادگي کامل باشند، بازدارندگي در دشمن به وجود مي آيد.

وي نگاه مسئولان به سربازان را نگاه امانتدارانه اعلام و تاکيد کرد: نگاه مسئولان به سرباز به عنوان امانتي است که در اختيار آنها قرار دارد و تلاش مي کنيم امانتدار خوبي باشيم و با تربيت صحيح سربازان، آنها بتوانند در زنجيره امنيتي کشور نقش آفريني کنند.

پوردستان در پايان با بيان اينكه هم اکنون سربازان به تناسب روحيه و دانشي که دارند به کار گرفته مي شوند، گفت: فعاليت هاي ديني، تفريحي و ورزشي براي جوانان در طول خدمت سربازي در نظر گرفته شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار