مراسم هفته بهزيستي با حضور در مرقد مطهر آغاز مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۹۳
رئيس سازمان بهزيستي كشور:

مراسم هفته بهزيستي با حضور در مرقد مطهر آغاز مي‌شود

رئيس سازمان بهزيستي كشور گفت: مراسم هفته بهزيستي با حضور در مرقد مطهر آغاز و با برگزاري سمينارهاي علمي – تخصصي و برنامه‌هاي ديگر از جمله رونمايي تمبر يادبود، افتتاح 300 پروژه و كلنگ‌زني 35 پروژه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر اسفندياري ظهر امروز در نشست خبري هفته بهزيستي و سي امين سالگرد تاسيس سازمان بهزيستي كه در سالن كنفرانس اين سازمان برگزار شد، اظهار داشت: جامعه هدف عام سازمان بهزيستي بخصوص در بحث پيشگيري و توانبخشي همه مردم ايران است.

وي افزود: يكي از رويكردهاي سازمان جذب مشاركت مردم و خيرين در همه زمينه‌ها و استفاده از توان، مهارت و بعضا مالي و اقتصادي است كه در اين خصوص جايگاه رسانه‌ها در تبليغ و اطلاع‌رساني بسيار مهم است.

رئيس سازمان بهزيستي كشور شعار امسال هفته بهزيستي را «همت مضاعف و كار مضاعف براي بهتر زيستن» عنوان كرد و گفت: اين شعار بدون همراهي همه مردم و مسئولان امكان‌پذير نخواهد بود.

اسفندياري تصريح كرد: هفته بهزيستي از 25 تيرماه شروع و تا 31 تيرماه ادامه خواهد داشت و در طول اين هفته برنامه‌هاي متنوعي به صورت نمادين و براي اجرا در طول سال برگزار خواهد شد.

وي يادآور شد: مراسم هفته بهزيستي با حضور در مرقد مطهر آغاز و با برگزاري سمينارهاي علمي – تخصصي توانمندسازي رهيافت‌ها، راهكار و تبيين چالش‌ها و فرصت‌هاي دستيابي به محيط‌هاي مناسب سازي شده و شهر بدون مانع براي همه ادامه خواهد داشت.

رئيس سازمان بهزيستي كشور افزود: نمايشگاه تخصصي خدمات بهزيستي استان تهران و 29 استان ديگر و برپايي همايش و كارگاه تخصصي با موضوعات توانبخشي (اختلالات اعصاب و روان، حمايتي (اورژانس اجتماعي و فرزندخواندگي و نقش آموزه‌هاي ديني در كاهش آسيب) و مشاركت‌هاي مردم (مسئوليت هاي اجتماعي و تجليل از كارآفرينان موفق) از ديگر برنامه‌هاي اجرا شده در هفته بهزيستي خواهد بود.

اسفندياري اضافه كرد: رويكرد سازمان مبتني بر عدم ايزوله كردن معلولان از جامعه است و در اين راستا سعي داريم كه اكثر افراد معلول در ميان اجتماع زندگي كنند و تنها يك سري از معلولين در مراكز خاص نگهداري شوند.

وي همچنين رونمايي از تمبر يادبود سي‌امين سالگرد تاسيس سازمان بهزيستي كشور، افتتاح 300 پروژه در كل كشور، كلنگ‌زني 35 پروژه در كل كشور، برگزاري جشن سي‌امين سالگرد تاسيس سازمان در مركز خيريه كهريزيك و اجراي مسابقات پاور ليفتينگ نابينايان از برنامه‌هاي اجرا شده در طول اين هفته اعلام كرد.

رئيس سازمان بهزيستي كشور در ادامه تصريح كرد: اعتبارات و مقدمات احداث 35 پروژه‌اي كه در هفته بهزيستي كلنگ‌زني خواهد شد، آماده شده است كه در زمان مقرر خود افتتاح خواهد شد.

اسفندياري همچنين يادآور شد: بيش از هشت هزار نفر از فرزندان معلولين و مددجويان سازمان بهزيستي از برنامه‌هاي ورزشي تابستاني اين سازمان استفاده و در مسابقات ورزشي شركت خواهند كرد.

وي به برگزاري دو شب جشن سي‌سالگي در تالار بزرگ كشور (يك شب پرسنل و يك شب خيرين)، آغاز حركت طومار دلنوشته‌هاي كودكان بي‌سرپرست به رهبر معظم انقلاب به عنوان پدر معنوي بچه‌ها از تهران به سراسر كشور و برگزاري جشنواره جوان موفق ايراني با توانمندي‌هاي خاص اشاره كرد.

رئيس سازمان بهزيستي كشور در ادامه در خصوص استقبال معلولين و مددجويان سازمان بهزيستي از طرح تامين مسكن گفت: 140 هزار در اين طرح ثبت نام كرده اند و تا 10 روز آينده اولويت‌ها و امتيازها از طريق سايت سازمان و در صفحه شخصي معلول و مددجو اعلام خواهد شد.

اسفندياري با اشاره به 2 و نيم ميليون نفر تحت پوشش مستقيم سازمان بهزيستي تاكيد كرد: در سال اول نهضت تامين مسكن معلولان و زنان سرپرست خانوار 60 هزار واحد مسكوني را تحويل اين افراد خواهيم داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار