آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۵۸۲
برایان هوک:

ایران همچنان در تحریم خواهد ماند

نماینده آمریکا در امور ایران روز سه‌شنبه گفت که سیاست تحریم‌ها علیه ایران ادامه خواهد یافت.

ایران همچنان در تحریم خواهد ماندبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران روز سه‌شنبه به سخنان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد و سخنرانی ترامپ را بسیار قوی توصیف کرد.

وی که با اسکای‌نیوز مصاحبه می‌کرد گفت: کشور‌هایی که ایران را به حملات به تاسیسات نفتی آرامکوی سعودی متهم کرده‌اند به مدارک سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا استناد کرده‌اند.

هوک در ادامه مدعی شد که حمله به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان از شمال و نه از یمن صورت گرفته است.

وی به افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس اشاره کرد و گفت که تقویت حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس در بازدارندگی ایران نقش داشته است.

نماینده آمریکا در امور ایران گفت که ترامپ همچنان مسیر گفتگو با ایران را باز نگه خواهد داشت و به سیاست تحریم‌ها علیه ایران ادامه خواهد داد.

برایان هوک شب گذشت نیز در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: «آمریکا از ایران خواسته تا دیپلماسی را با دیپلماسی پاسخ دهد، اما آن‌ها دیپلماسی را با نیروی نظامی پاسخ داده‌اند و ایران بار‌ها دیپلماسی را رد کرده است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار