آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۷۲۲

تمهیدات پلیس راهور برای اربعین تشریح شد

رئیس پلیس راهور ناجا، تمهیدات پلیس راهور برای ایام اربعین را تشریح کرد و همچنین گفت: اتوبوس‌هایی که در این ایام قصد جابجایی مسافر دارند باید حتماً مجددا معاینه فنی شوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید کمال هادیان‌فر پیش از ظهر امروز در حاشیه کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ترافیکی در جمع خبرنگاران با اشاره به تمهیدات پلیس راهور برای اربعین حسینی اظهار داشت: طرح ترافیکی اربعین از ۱۷ مهرماه آغاز و تا ۳۰ مهرماه ادامه دارد.

وی افزود: البته این را یادآور شوم که ساعت تردد به مرز خسروی هنوز معلوم نیست. فعلا مرز خسروی تا ۱۴ بعد از ظهر باز است و اگر افرادی بخواهند از این مرز عبور کنند و بعد از این ساعت به مرز برسند باید تا ۷ صبح فردا معطل شوند. اگر مرز خسروی ۲۴ ساعته شود، قطعاً تمهیدات بیشتری برای این مرز در نظر بگیرید.

رئیس پلیس راهور ناجا یادآور شد: البته ما مشکلی با ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی نداریم چرا که از هجم بار ترافیکی و ترددی مرز مهران کاسته و به مرز خسروی اضافه می‌شود.

سردار هادیان‌فر ادامه داد: در سال گذشته در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها تصادفات و حوادثی داشتیم که امیدواریم با طرح‌های امسال شاهد کاهش چشمگیر این تصادفات باشیم.

وی افزود: پیش بینی می‌شود بیش از یک میلیون نفر از مرز‌های شرقی تردد داشته باشند.

رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: ۲۰ هزار و ۲۲۶ نفر از نیرو‌های پلیس راهنمایی و رانندگی برای طرح اربعین به زائران خدمت رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: ۱۹۳ خودرو و موتورسیکلت برای این طرح در نظر گرفته شده و همچنین ۱۱ هزار و ۴۴۰ نفر نیروی پیاده آماده خدمت رسانی در این ایام هستند.

سردار هادیان‌فر اظهار داشت: ۱۲ هزار اتوبوس برای جابجایی زائران در نظر گرفته شده که ۸ هزار اتوبوس از این تعداد بین شهری هستند که البته هزار اتوبوس دیگر هم به عنوان پشتیبان برای این‌ها در نظر گرفته ایم که سه هزار اتوبوس از شهرداری کمک گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: اتوبوس‌ها باید برای اربعین معاینه فنی مجدد داشته باشند.

وی گفت: براساس اعلام پلیس امنیت عمومی روزی ۶۰ هزار گذرنامه چاپ می‌شود و قطعا هر چه به اربعین نزدیک شویم، این تعداد افزایش می‌یابد.

تنها ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای کاپوتاژ در نظر گرفته شده/ کاپوتاژ فقط از مرز خسروی

سردار هادیان‌فر خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام ستاد اربعین و تصمیمات گرفته شده تنها ۴۰۰ دستگاه خودرو برای کاپوتاژ شدن در نظر گرفته شده است و این تعداد اتوبوس هم برای افراد کم توان، جانبازان و معلولان است و این گونه نیست که یک خانواده و گروه بخواهند یک اتوبوس را کرایه کنند و کامل در اختیارشان باشد.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: مجدد یادآور می‌شوم که کاپوتاژ فقط از مرز خسروی است. براساس آخرین اعلام احتمال داده می‌شود که کاپوتاژ از مرز چزابه نیز انجام شود، اما تا الان تصمیم بر این است که کاپوتاژ فقط از مرز خسروی انجام شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار