کد خبر:۷۹۴۵۶۲

وام ۴۰ میلیون تومانی به صاحبان تاکسی‌های فرسوده اعطا خواهد شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از اعطای وام ۴۰ میلیون تومانی به صاحبان تاکسی‌های فرسوده این استان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد امامی امین ظهر یکشنبه در جلسه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسی‌های استان تهران طی سخنانی با بیان این که رانندگی تاکسی شغل ناپایداری محسوب می‌شود، گفت: در حال حاضر فرسودگی تاکسی‌ها شغل رانندگان را در معرض تهدید قرار داده است و در خودرو‌های فرسوده میزان درآمد و هزینه‌های تاکسی داران برای اداره یک خانواده کافی نیست.

وی از تخصیص یک هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده خبر داد و افزود: یکی از شرکت‌های خودروساز نیز مکلف به تأمین خودرو برای تاکسی‌ها شده است و در مرحله اول ۲۰۰ دستگاه تاکسی برای دریافت اعتبارات نوسازی معرفی خواهند شد و علاوه بر این وام ۴۰ میلیونی نیز به تاکسی‌داران خودرو‌های فرسوده نیز تخصیص داده می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار