کد خبر:۷۹۴۶۵۷
رئیس اداره پذیرش و ثبت نام دانشگاه علم و صنعت:

دانشگاه علم و صنعت ۸۳۴ دانشجو را در ۱۴ رشته تحصیلی پذیرش می‌کند

رئیس اداره پذیرش و ثبت نام دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: امسال در مقطع کارشناسی ۸۳۴ دانشجو را در ۱۴ رشته از سراسر کشور پذیرش می‌کنیم که این تعداد همانند سال گذشته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا قاسمیان رئیس اداره پذیرش و ثبت نام دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به رشد پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی گفت: در سال تحصیلی جدید به طور کلی در مقطع کارشناسی 834 دانشجو به تفکیک 577 پسر و 257 دختر را پذیرش می کنیم این در حالی است که از این تعداد نزدیک به 536 دانشجو از تهران بوده و 298 دانشجوی دیگر از استان های مختلف هستند.

* بیشترین رشته تحصیلی مربوط به رشته های برق، مکانیک و مواد است

وی افزود: بیشترین رشته های تحصیلی که مورد استقبال دانشجویان قرار دارد به ترتیب به رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک ، مهندسی مواد، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران ، مهندسی صنایع و مهندسی شیمی است، از طرفی باید بگویم رشته های طراحی صنعتی، مهندسی ماشین های ریلی، مهندسی حمل و نقل ریلی، ریاضیات و کاربردها و مهندسی معماری کمترین تعداد دانشجو را در سال تحصیلی جدید به خود اختصاص داده اند.

* ثبت نام دانشجویان به 2 صورت غیر حضوری و حضوری است

قاسمیان تصریح کرد: ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی به 2 صورت غیر حضوری و حضوری تقسیم می شود که در مرحله اول دانشجویان باید مدارک تحصیلی و شناسایی خود را در سایت دانشگاه بارگذاری کرده و در  مرحله بعد با رائه نمرات ریز دوران تحصیل خود پرونده خود را تکمیل کنند.

* امسال 834 دانشجو پذیرش شده اند

وی ادامه داد: امسال ظرفیت اعلام شده برای پذیرش دانشجو 789 نفر بود که سازمان سنجش 834 دانشجو را به دانشگاه معرفی کرده است و این تعداد در دانشگاه پذیرش شده اند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار