معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این دانشگاه از مهرماه سال ۹۸ هیچ دانشجوی شهریه پردازی را در سه دوره پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرش نخواهد کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران با تعیین معیارهای علمی، از میان دانشجویان واجد شرایط انتقالی از خارج به داخل، درمجموع ۲ نفر در رشته پزشکی، ۳ نفر در رشته داروسازی و ۳۳ نفر در رشته دندانپزشکی را که بالاترین امتیاز را داشتند جذب کرد.
سهراب پور افزود: سیاست دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال جاری عدم پذیرش تعداد بیشتری از این دانشجویان است. طبیعتاً این افراد میتوانند در سایر دانشگاههای متقاضی که تعدادشان هم کم نیست ثبتنام کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: یک اصل را نباید فراموش کرد و آن اینکه صندلیهای دانشگاه برتر کشور باید به برترین استعدادهای کشور اختصاص یابند. طی سالهای گذشته، به تدریج دورههای شهریه پرداز پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران برچیده شده است، بهطوریکه از مهرماه ۹۸ هیچ دانشجوی جدید شهریه پردازی در دانشگاه در این سه رشته نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران معتقدیم صرفاً برای کسب درآمد نباید صندلیهای دانشگاه را به دانشجویان شهریه پرداز اختصاص داد؛ تصریح کرد: صندلیهای دانشگاه ما باید به استعدادهای برتر کشور اختصاص یابند حتی اگر از حداقل امکانات مالی برخورد باشند و این مصداق عینی عدالت آموزشی است.
سهراب پور تاکید کرد: پردیس بینلمللی دانشگاه در اساس برای کسب درآمد ایجاد نشده است. پردیس، جایگاه جذب دانشجوی خارجی است. خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در طول یک دهه گذشته مسیر افتخارآمیزی را در جذب دانشجوی خارجی طی کرده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۸۰ دانشجوی خارجی از ۴۱ کشور و پنج قاره جهان در دانشگاه ما تحصیل میکنند. این در حالی است که تاکنون ۱۸۵ دانشجوی خارجی از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغالتحصیل شده و بسیاری از آنها به کشورهای خود بازگشتهاند و در بالاترین سطح علمی و اجرایی در کشور خود در حال ارائه خدمت هستند.
سهراب پور در پایان خاطرنشان کرد: ما مصمم هستیم از تمام ظرفیت دانشگاه برای جذب دانشجویان خارجی بیشتر در پردیسهای دانشگاه استفاده کنیم و امیدواریم روزی را ببینیم که تمام ظرفیت پردیسهای دانشگاه با دانشجویان خارجی پرشده باشد. تا آن زمان با آنکه از سوی وزارت بهداشت اجازه داریم، بنا برگرفتن دانشجوی شهریه پرداز نداریم و حتیالامکان ظرفیت خالی را با دانشجویان غیر شهریه پرداز پر خواهیم کرد.