آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۵۵۵۴
بر اساس مطالعات جدید؛

آیا می‌توانید با گوش‌هایتان رنگ‌ها را بشنوید؟ / تعجب آور اما هیجان‌انگیز

مطالعات نشان داده که احساس ترکیبی به افزایش چند نوع حافظه، به خصوص محتوای دقیق خاطرات اتوبیوگرافی به ویژه از دوران کودکی، منجر می‌شود.

آیا می‌توانید با گوش‌هایتان رنگ‌ها را بشنوید؟

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، ترکیب احساسی، وضعیتی است که در آن یک احساس باعث فعالیت یک احساس نامرتبط می‌شود و دو احساس با هم ادغام می‌شوند. برای مثال یک فرد که ترکیب حسی دارد ممکن است رنگ را بشنود، صدا را ببیند، صدا را لمس کند یا کلمات را بچشد. شکل‌های زیادی از حس‌های ترکیبی از احساس دقیق رنگ و عدد تا احساسات قوی که با صدا‌های خاص ایجاد می‌شوند، وجود دارد.

بعضی افراد نسبت به کنترل‌های جمعیتی همسان احساس ترکیبی خوبی دارند. مطالعات نشان داده که احساس ترکیبی به افزایش چند نوع حافظه، به خصوص محتوای دقیق خاطرات اتوبیوگرافی به ویژه از دوران کودکی، منجر می‌شود. احساسات ترکیبی قادرند تا زبان جدید، متون یا جزئیات خاص را خیلی ساده یاد بگیرند. به همین دلیل درک رنگ‌ها و صدا‌ها با حروف و کلمات مرتبط هستند. خواندن یا شنیدن جملات اینگونه احساسات ترکیبی را قادر می‌سازد فیلمی مجازی یا سری تصاویر زنده را در مغز بسازند که می‌توانند در برگرداندن حافظه به آن‌ها مراجعه کنند.

اگرچه چندین مطالعه موردی وجود دارد که احساسات ترکیبی را به یادآوری حافظه مرتبط می‌سازد؛ اما اخیراً این تعامل خاص در یک آزمایشگاه کنترل شده مورد مطالعه قرار نگرفته است. این نکته مهم است که همه مطالعات ارتباط معنادار بین احساسات ترکیبی و تقویت حافظه مشاهده نکرده‌اند. بسیاری از این مطالعات نشان دادند که احساسات ترکیبی در کدگذاری حافظه بهتر هستند.

بطورخلاصه، احساسات ترکیبی یک حافظه برتر و پیشرفته را در مقایسه با جمعیت معمولی نشان می‌دهد. بسته به نوع احساسات ترکیبی، اشکال مختلف حافظه رمزگذاری می‌شوند. افزایش یادآوری حافظه در احساسات ترکیبی را می‌توان به تغییرات ظریف در مناطق مغز و اتصالات متقابل آن‌ها نسبت داد. مکانیسم‌های رایج در کدگذاری حافظه و احساسات ترکیبی ممکن است اتصالات را تقویت کند و منجربه توانایی‌های شناختی پیشرفته در احساسات ترکیبی شوند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار