آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۶۶۶۸
سردار رحیمی مطرح کرد

ارشاد و آگاه‌سازی سالانه ۳۰۰ هزار نفر در مراکز مشاوره کلانتری‌های تهران

رئیس پلیس پایتخت گفت: ۱۱ مرکز مشاوره در سرکلانتری‌ها و ۸۴ دایره در کلانتری‌ها ایجاد شده و سالانه ۳۰۰ هزار نفر در این بخش مورد ارشاد و آگاه‌سازی قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی صبح امروز در صبحگاه نیرو‌های انتظامی در ستاد فاتب در ششمین روز از هفته ناجا با اشاره به شعار هفته ناجا "پلیس هوشمند، امین مردم"، اظهار کرد: پلیس هوشمند یعنی اینکه به سمت بهره‌گیری از امکانات پیشرفته پلیسی، نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌ها قدم برداریم.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه پلیس امنیت مردم است، گفت: در مسیر خدمت‌رسانی سر از پای نخواهیم شناخت، با اقدامات پیش‌دستانه مانند ساماندهی و انضباط‌بخشی در بیش از ۳۰ نقطه شهر تهران، ضمن حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در تلاش برای تنگ کردن فضا برای انجام اقدامات مجرمانه توسط مجرمان هستیم.

وی تصریح کرد: ساماندهی مناطقی مانند شوش، مولوی، هرندی، دامنه رودخانه جاجرود، دروازه غار و فرحزاد از جمله این اقدامات است، در کنار اقدامات پیشگیرانه، طرح‌های عملیاتی با قدرت در کنار پلیس‌های تخصصی انجام می‌شود.

این مقام انتظامی به طرح‌های پلیس در تهران بزرگ از جمله رعد، کاشف، صاعقه، ظفر، اقتدار و طرح‌های ترافیکی اشاره و خاطرنشان کرد: با مفساد کلان اقتصادی برخورد بی‌امان می‌کنیم، تاکنون در بیش ۳۵ پرونده کلان اقتصادی اقدامات خود را انجام دادیم و بالغ بر ۴۰۰ نفر از این افراد را بازداشت کردیم.

رحیمی به کنترل فضای مجازی توسط پلیس فتا اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۳۰ درصد افزایش بازداشت مجرمان را در این فضا انجام دادیم.

فرمانده انتظامی تهران بررگ با بیان اینکه اقدامات ایجابی و ارشادی توسط پلیس درحال انجام است، متذکر شد: روزانه ۲ هزار راننده و راکب موتورسیکلت متخلف در تهران اعمال قانون می‌شوند که این افرد باید آمورش‌های لازم را در ستاد‌های ترخیص ببینند.

وی ادامه داد: ۱۱ مرکز مشاوره در سرکلانتری‌ها و ۸۴ دایره در کلانتری‌ها ایجاد شده و سالانه ۳۰۰ هزار نفر در این بخش مورد ارشاد و آگاه‌سازی قرار می‌گیرند.

رحیمی یادآور شد: در دو سال پیاپی کسب رتبه برتر اعتماد مردم بر اساس نظرسنجی‌های معتبر مردم جزو دستاوری‌هایی است که برای مردم تهران به ارمغان آوردیم و فقط در دو سال گذشته سهم تهران را از وقوع جرایم از ۲۹ درصد به ۲۱ درصد رساندیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار