کد خبر:۷۹۶۱۸۹

سردار رحیمی: سلبریتی، ورزشکار یا فرد عادی برای پلیس فرق نمی‌کند / سال ۹۸ سال پاکسازی از معتاددان متجاهر و خرده فروشان است

رئیس پلیس پایتخت گفت: پلیس در برخورد با متخلفان تبعیضی قائل نمی‌شود و برای ما فرقی نمی‌کند متخلف فردی عادی باشد یا سلبریتی و ورزشکار و غیره.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار "حسین رحیمی"بیان داشت: امسال نسبت به سال‌های قبل در اولین روز مهر ترافیک کمتری را داشتیم هر چند که در روز‌های اول مهر افزایش ۳۰ درصدی ترافیک را داشتیم و تلاش کردیم مردم این حجم اضافی ترافیک را مشاهده نکنند.

وی با اشاره به اینکه با حدود ۴۰ نفر کاهش کشته در ۶ ماهه اول سال نشان دهنده کاهش تصادفات منجر به فوت در پایتخت است، عنوان داشت:در حوزه برخورد با مجرمان و سارقان طرح‌های متعددی را با جدیت اجرا کرده ایم که نتیجه آن کشف جرائم از ۶۵ درصد به ۷۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه در بحث وقوع جرایم در رتیه آخر در کشور هستیم و در وقوع جرائم سهم پایتخت در کشور ۳۰ درصد است، بیان کرد: در حوزه مبارزه با اراذل و اوباش طرحی به نام اقتدار داریم که در این طرح با اراذل و اوباش و مزاحمان نوامیس برخورد می‌شود لذا مجرمان بدانند که پایتخت مکان امنی برای آن‌ها نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه خود را همراه و حامی متصدیان و کسبه و اصناف می‌دانیم، ولی تخلف را در واحد‌های صنفی بر نمی‌تابیم و با همکاری خوبی که اصناف با ما داریم مشکلاتمان در این حوزه کم شده است، گفت: در حوزه کشفیات مواد مخدر ۲۳ درصد افزایش داشته ایم و از ابتدای سال تا به امروز حدود ۱۲ تن انواع موادمخدر در پایتخت کشف شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: این واقعیت است که فرایند بازپروی ما ایراد دارد، یک معتاد با ۳ ماه بازپروری سالم نمی‌شود و باید این روند اصلاح شود، در تهران ۱۵ تا ۲۰ هزار معتاد متجاهر وجود دارد و فقط وظیفه ما در برابر آن‌ها سم زدایی و بازپروری نیست و باید به فکر اشتغال آن‌ها و مسائل دیگری از این قبیل باشیم.

سردار رحیمی گفت: ما سال ۹۸ را سال پاکسازی تهران از لوث معتاددان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر اعلام کردیم و از مردم هم در خواست داریم که در این زمینه کمک کنند و اگر جایی معتاد متجاهری می‌بینند با ۱۱۰ تماس و موضوع را اطلاع دهند.

وی بااشاره به اینکه پلیس فتا، پلیس نوپایی است که در چند ساله اخیر برای مبارزه با جرایم فضای مجازی گام‌های بلندی برداشته است، تصریح کرد: بسیاری از مجرمان به سمت فضای مجازی کوچ کردند و در ۶ ماهه امسال ۱۳۰ درصد افزایش وقوع جرایم در فضای مجازی در پایتخت بوده است یعنی حدود ۱۷ هزار و ۶۸۴ مورد می‌شود و ۲۱۸ درصد افزایش کشف و ۱۳۰ درصد افزایش دستگیری مجرمین در فضای مجازی داشته ایم.

رئیس پلیس پایتخت بااشاره به اینکه از تعداد پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا ۶۷ درصدشان جرائم مربوط به حوزه اقتصادی است، ۱۷ درصد این جرائم اخلاقی است و ۱۶ درصد اجتماعی است، گفت: واحد رصد فضای مجازی پلیس آگاهی فعال، پلیس مبارزه با موادمخدر، پلیس امنیت و ... فعال شده و هرکدام از این‌ها در حوزه فعالیت پلیس‌های تخصصی فعالیت می‌کنند.

سردار رحیمی بیان داشت: تمام اقدامات پلیس در برخورد با جرائم مقتدرانه است و هچ سازمان و نهادی مثل پلیس در منظر و دید مردم نیست و وظیفه ما به عنوان فرمانده تاکید بر حمایت همه جانبه از همکارانمان است و ما به هیچ وجه از این مسیر کوتاه نمی‌اییم و با مجرمین برخورد مقتدرانه می‌کنیم چراکه این برخورد زمینه ساز امنیت و آرامش مردم است.
وی ادامه داد: افرادی که به پلیس بی احترامی کرده بودند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده اند و دستگاه قضایی هم احکام خوبی برای آن‌ها صادر کرده است، افزود:افرادی که از داخل کشور با بیگانگان و ضدانقلاب همکاری می‌کنند مجرم هستند و پلیس با آن‌ها برخورد می‌کند.

سردار رحیمی گفت: ما پرسه زنی‌ها را به چند دسته تقسیم کردیم، یکی اطراف مدارس است و یکی برای افرادی که به اصطلاح دور دور می‌کنند و یکی هم پرسه زنی‌های شبانه و در زمینه دور دور‌ها همیشه است و با جدیت انجام میشود چراکه هستند افرادی که با ماشین‌های گران قیمت و لوکس برای مردم با تردد‌های بی موقعشان ایجاد مزاحمت می‌کنند.

وی بیان کرد: روزی ۳۰ هزار تماس از طریق شهروندان با سامانه ۱۱۰ گرفته می‌شود که بالغ بر ۱۰ تا ۱۳ هزار آن‌ها عملیاتی می‌شود و ۹۵ درصد این تماس‌ها تا ساعت ۱۱ شب است.

رئیس پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: برخورد ما با متخلفان اصلا فرق نمی‌کند، روز گذشته ما یک ورزشکار را گرفتیم که تخلفی را انجام داده بود و برایمان فرقی نمی‌کند متخلف فرد عادی باشد یا سلبریتی و ورزشکار و غیره.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد:حدود ۳۶ پرونده کلان فساد اقتصادی را نیروی انتظامی رسیدگی کرده است و بخش اعظم دادگاه‌های مفاسد اقتصادی که برگزار می‌شود بیش از ۲۸ درصد دستگیری‌ها با پلیس بوده است.

وی گفت: ما همزمان که به کوچکترین سارق توجه می‌کنیم و زمانی که معتادان متجاهر را جمع آوری میکنیم و امنیت عمومی را برقرار میکنیم با جرایم سنگین و کلان هم برخورد میکنیم، نگاه ما یک نگاه همه جانبه و کلان است.

سردار رحیمی بیان کرد: واقعیت این است که ما تلاش می‌کنیم تا خودروسازان خودرو‌های ایمنی تولید کنند، ولی وقتی مجوز‌های دیگر گرفته می‌شود پلیس هم مجبور به پلاک کردن آن خودرو می‌شود، یعنی مجوز محیط زیست و وزارت صمت و ... را دارد و پلیس در عمل انجام شده قرار می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار