آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۷۳۸۵
به زودی؛

بطری‌های نانویی مقاوم در برابر سقوط با تلاش شرکتی ایرانی تولید می‌شود

یک شرکت ایرانی با استفاده از مستربچ‌های ایرانی توانست بطری‌های نانویی مقاوم در برابر سقوط تولید کند.

بطری‌های نانویی مقاوم در برابر سقوط در کشور تولید می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک شرکت تولید کننده ظروف پلیمری مواد شوینده است. ظروف پلیمری این شرکت برای افزایش مقاومت در برابر ضربه نیاز به افزودنی‌هایی دارد که این مواد پیش از این از کشور کره‌ جنوبی وارد می‌شد. با توجه به هزینه بالا، پاکان پلاستکار، تصمیم به استفاده از فناوری داخلی گرفت و از این رو از مستربچ‌های شرکت آریا پلیمر پیشگام استفاده می‌کند.

استفاده از نانو افزودنی‌ها یکی از مؤثرترین روش‌ها به‌منظور بهبود خواص نهایی پلاستیک است. یکی از بزرگترین معضلات در تولید محصولات پلیمری به‌خصوص در پلیمر‌های PP و UPVC، بحث شکنندگی قطعات نهایی مانند لوله، اتصالات، پروفیل و پنل‌ها مخصوصاً در دما‌های پایین است. به این منظور تولیدکنندگان مجبور به استفاده از بهبود دهنده‌های ضربه آکریلیکی و CPE در صنعت UPVC و استفاده از ترموپلاستیک الاستومر‌ها در صنعت PP هستند که اغلب وارداتی بوده و در کنار بهبود خواص ضربه دیگر خواص قطعه را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.
 
محصول نانوافزودنی این شرکت به‌ صورت پودری به‌منظور بهبود مقاومت ضربه‌ی لوله‌ها، اتصالات و پروفیل‌های درب و پنجره UPVC و در شکل مستربچ، در بهبود مقاومت ضربه پلی اتیلن و پروپیلن به کار می‌روند. مستربچ نانو پایه پلی اولفین برای افزایش مقاومت در برابر خراش‌پذیری سطح از محصولات این خانواده است.

براساس اطلاعات منتشر شده استفاده از این مستربچ‌ها موجب افزایش مقاومت به ضربه بطری پر از آب از ارتفاع یک و نیم متری شده و در عین حال شفافیت بطری نیز حفظ می‌شود. این مستربچ در ظروف پلیمری تزریقی از جنس PP و PE کاربرد دارد.

این مستربچ بهبود دهنده ظروف بسته‌بندی در دوازدهمین جشنواره فناوری‌نانو در لیست محصولات موفق غرفه تبادل فناوری قرار دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار