کد خبر:۷۹۸۱۲۹

خوراکی‌های موثر در بروز آکنه

برخی عادات غذایی، سطح بالای استرس و قرار گرفتن در معرض آلودگی از جمله فاکتور‌های مهم در بروز آکنه پوستی به حساب می‌آیند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متخصصان پوست در مطالعه‌ای به بررسی ارتباط برخی عادات غذایی با بروز آکنه در بیش از ۶۷۰۰ نفر از شش کشور در اروپا و آمریکا پرداختند. یافته‌های آنان نشان داد بسیاری از افراد که به آکنه دچار هستند نسبت به دیگران روزانه میزان بالاتری از محصولات لبنی مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف نوشابه، آبمیوه، شکلات و شیرینی‌های دیگر با افزایش احتمال بروز آکنه پوستی همراه است.

در این مطالعه مشخص شد ۱۱ درصد از مبتلایان به آکنه از پروتئین "وی" (ترکیبی از پروتئین‌های جدا شده از آب پنیر) مصرف می‌کنند که این رقم در افراد دیگر حدود هفت درصد است.

قرار گرفتن در معرض آلودگی و استرس نیز در میان مبتلایان به آکنه شایع است.

یافته‌های بدست آمده نشان‌دهنده ارتباط این فاکتور‌ها با آکنه است و رابطه علت معلولی آن را تایید نمی‌کند.

دکتر «بریگیت درینو» محقق ارشد این مطالعه از بیمارستان نانت در فرانسه گفت: آکنه یکی از شایع‌ترین دلایل مراجعه افراد به متخصص پوست است. شدت این عارضه و واکنش آن به نوع درمان تحت تاثیر فاکتور‌های داخلی و خارجی است که اکسپوزوم (مواجهه کل) خوانده می‌شود. برای اولین بار در این مطالعه مهم‌ترین فاکتور‌های اکسپوزوم مرتبط با آکنه شناسایی شد.

به گزارش سایت تخصصی هلث‌دی نیوز، در سراسر جهان از هر ۱۰ نفر یک مورد ابتلا به آکنه مشاهده می‌شود که ۴۰ درصد از مبتلایان زنان بزرگسال هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار