کد خبر:۷۹۸۷۳۶
صدری نسب در گفتگو با دانشجو:

سالانه ۵۰ پروژه علمی بین‌المللی مشترک بین ایران و کشور‌های خارجی انجام می‌شود

رییس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم با اشاره به پروژه‌های تحقیقاتی مشترک گفت: تقریبا سالانه ۵۰ پروژه بین المللی بین ما و کشور‌های خارجی انجام می‌شود.
مسعود صدری نسب رییس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره مهمترین برنامه‌های تحقیقاتی‌شان گفت: مرکز مطالعات برنامه‌های متعددی را با محققان و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور دارد.

صدری نسب ادامه دارد: یکی از مهمترین این برنامه‌ها، برنامه «جندی شاپور» به عنوان برنامه‌ای مشترک بین ما و کشور فرانسه است که به واسطه آن سالانه ۲۰ پروژه مشترک بین محققان ایرانی و فرانسوی انجام می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های دیگر این مرکز از جمله برنامه تحقیقاتی با کشور ایتالیا اظهار داشت: در برنامه «ایکارد» محققان ایرانی خارج از کشور می‌توانند طرح پژوهشی مشترکی را با یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های داخلی داشته باشند، همچنین این ظرفیت وجود دارد که طبق درخواست دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها، از محققان دنیا که دستاورد جدیدی دارند، دعوت کنیم تا با حضور در دانشگاه یا پژوهشگاه آن‌ها طی یک کارگاه، تجربیات خود را از آن نوآوری و دستاورد شرح دهند.

رییس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم با بیان اینکه تقریبا در طول سال ۵۰ پروژه بین المللی بین ما و کشور‌های خارجی انجام می‌شود، عنوان کرد: مرکز مطالعات اولویت‌های پژوهشی مورد نیاز تمام وزارتخانه‌ها را دریافت می‌کند و به عنوان اولویت پژوهشی خود در سایت قرار می‌دهد تا مشکلات پژوهشی کشور را از این منظر حل کند.

صدری نسب در پاسخ به این سوال که تحریم‌ها چقدر روی فعالیت مرکز تاثیر گذاشته است، گفت: تحریم روی فعالیت‌های مرکز و همچنین کاهش تمایل همکاری محققان و دانشمندان خارجی با ایران تاثیری نداشته است.

به گفته وی، طی سال‌های اخیر تحقیقات بی‌شماری با کشور‌های اروپایی انجام گرفته و تحریم‌ها حتی مانع همکاری محققان آمریکایی با ایرانیان نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار