آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۷۷۸

مخالفت ماکرون و هم‌فکرانش با گسترش اتحادیه اروپا

رئیس جمهور ترکیه و سایر مخالفان گسترش اتحادیه اروپا، از شروع مذاکرات با مقدونیه شمالی و آلبانی جهت پیوستن به این بلوک ممانعت کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ائتلاف مخالفان به رهبری «امانوئل ماکرون»، برنامه گسترش اتحادیه اروپا را در حالت تعلیق نگه داشت.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، جلسه سران اتحادیه اروپا درباره پیوستن آلبانی و مقدونیه شمالی به این بلوک، ساعت ۲ بامداد روز جمعه بدون نتیجه و بیانیه‌ای خاتمه یافت.

ماکرون در این جلسه با شروع گفتگو‌ها با مقدونیه شمالی که از سال ۲۰۰۵ خواهان پیوستن به اتحادیه اروپا است مخالفت کرد. او گفت: فرایند گسترش اتحادیه اروپا نیاز به بازنگری اساسی دارد.

رهبران اتحادیه اروپا پیش‌تر وعده داده بودند در صورتی که کشور «مقدونیه» برای پایان دادن به دهه‌ها اختلاف با یونان نامش را تغییر دهد، روند ورودش به اتحادیه اروپا کلید خواهد خورد.

مقامات مقدونیه علی‌رغم مخالفت‌های ملی‌گرایان نامش را به مقدونیه شمالی تغییر دادند.

مخالفت‌ها علیه پیوستن آلبانی به اتحادیه اروپا از مقدونیه شمالی بیشتر بود. برخی سران این بلوک علت مخالفت خود را پیشرفت ناکافی آلبانی در زمینه اصلاحات و برقراری حاکمیت قانون عنوان کردند.

«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان که در اغلب موارد با ماکرون اشتراک نظر دارد، این بار از آغاز نشدن مذاکرات برای گسترش اتحادیه اروپا انتقاد کرد و گفت، مقدونیه شمالی و آلبانی اقدامات زیادی برای برآورده کردن انتظارات اتحادیه اروپا انجام داده است.

عصر جمعه وزیر امور خارجه مقدونیه شمالی، رهبران اتحادیه اروپا را به عدم صداقت متهم کرد و در عین حال از رهبرانی که از این کشور حمایت کردند قدردانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار